Sunt o femeie comunicativa

De mică am fost vorbăreață. Țin minte de la mama mea că nici bine nu împlinisem 2 ani că deja știam o grămadă de cuvinte și nu-mi tăcea gura nicio clipă. Îmi plăcea să vorbesc cu oamenii străini, mă împrieteneam imediat și aceștia totdeauna au adorat calitatea asta a mea de a fi foarte vorbăreață.

Mai târziu, în școală, devenisem ca un fel de psiholog al clasei. Nimerisem în perioada aceea în care toată lumea se îndrăgostea pentru prima dată și suferea pentru prima dată și toată lumea avea nevoie de sfaturi. Nu aveam eu cine știe ce experiență, înafară de cea acumulată din romanele de dragoste pe care le citeam cu interes, dar mă strădiuam să înțeleg persoanele cu care vorbesc și să le dau sfaturi cât mai bune.

În liceu, mi-am făcut foarte repede prieteni. Eram foarte vorbăreață și prietenoasă și oamenii se atașau imediat de mine. Nu cred că am avut vreodată probleme în a mă face plăcută de către cineva sau a-mi face prieteni.  Colegii îmi spuneau tot timpul să îmi aleg o meserie care să implice vorbitul cu lumea, așa că la finalul clasei a 12 a oscilam între psihologie, teatru sau litere. Întâmplarea a făcut să o aleg pe aceasta din urmă, literele.

M-am mutat în alt județ pentru a-mi începe studiile, dar nu mă simțeam împlinită cu ce făceam. Simțeam că talentul meu de a vorbi se irosește cu facultatea asta și am început să regret că nu am ales altceva.

angajari videochat

Într-o seară, am căutat pe internet „meserii potrivite pentru o femeie comunicativă” și google mi-a oferit o grămadă de soluții. Ce mi-a atras atenția însă, a fost meseria de model de videochat. Văzusem la un moment dat niște recomandări pe rețelele de socializare pentru Ok Studio. Mi-am încercat norocul, am mers la interviu și l-am luat. Mare mi-a fost mirarea să aflu că aceasta este principala calitate care se caută într-un astfel de domeniu.

Pentru că, da, oamenii interpretează total greșit meseria de model de videochat. Cred că totul ține de arătat bine, de senzualitate, iar celelalte calități nu contează. Ei bine, nu e chiar așa. Există oameni cu povești destul de triste, care au trecut prin divorțuri groaznice sau pierderi îngrozitoare și care au nevoie de un cuvânt de încurajare din partea cuiva.

A fi model de videochat nu înseamnă numai a satisface poftele ochiului, câteodată meseria aceasta implică mai mult decât atât, mult mai mult.

Calitatea mea de a fi comunicativă și prietenoasă m-a ajutat foarte mult. Am întâlnit oameni cu povești impresionante, oameni care au trecut prin foarte multe în viață. Chiar dacă multora nu le-ar veni să creadă, am întâlnit oameni care aveau nevoia doar de a discuta cu cineva, de a schimba o vorbă, de a auzi o voce caldă si înțelegătoare.

OkStudio-publisher-logo

Oamenii ar trebui să înceteze să mai critice fără să știe nimic și ar trebui să învețe să se accepte unii pe alții. Mulțumesc Ok Studio pentru că m-a ajutat să mă simt împlinită cu ceea ce fac și că mi-a deschis ochii din multe puncte de vedere.

Comments are closed.