Angajăm trainer videochat!

Îți dorești o carieră de succes în domeniul videochat-ului? Vrei să lucrezi mereu la proiecte inedite și provocatoare dar și să câștigi mai bine decât o faci în prezent? Te-ai săturat de monotonie pe bani puțini?

OKSTUDIO îți poate oferi mai mult! Începe o viață care să îți tină mintea și imaginația active! Alătură-te echipei noastre!

Ce presupune jobul de trainer videochat?

Jobul de trainer videochat are nevoie de abilitățile tale de a lucra pe calculator, abilități de a interacționa cu alte persoane și cunoștințe de limba engleză. În principiu vei lucra la calculator și efectiv vei monitoriza si modela activitatea colegelor tale, modele noastre.

În cazul în care o colegă are dificultăți în a purta o discuție cu anumiți membri, rolul tău este să preiei discuția și să o continui. În acest fel colega ta va înțelege situația și va învăța din experiența ta.

Scopul unui trainer videochat este de a oferi indicații și sfaturi, de a analiza rezultatele, de a urmări evoluția modelelor și de a ajuta la îmbunătățirea permanentă a performanțelor pe fiecare site în parte.

Cei mai buni traineri videochat lucrează pentru a dezvolta o strategie de lucru pentru fiecare model în parte, așa încât modelul să poată ajunge rapid la câștiguri videochat importante.

Începe o carieră! Alege OKSTUDIO

Poţi deveni chiar de astăzi Trainer Videochat, poți deveni leaderul propriei tale echipe, pe care să o conduci cât mai departe pe drumul reușitei. Astfel vei beneficia de un salariu super motivant plus bonusuri de target atins, pentru că nouă ne place să răsplătim performanța și oamenii de calitate.

În viziunea celui mai bun studio videochat din Bucureşti, OkStudio, un trainer videochat este o persoană tânără cu o vârstă cuprinsă între 25 şi 45 ani, cu vaste cunoștințe în domeniul conversațional, cunoaște cel puţin Lb. Engleză scris/citit, care prin aspectul îngrijit și prezența mereu veselă și degajată inspiră încredere și succes echipei de modele pe care o coordonează.

Hai să ne cunoaștem!

Te așteptăm la un interviu pentru a-ți explica avantajele oferite de noi și a-ți prezenta studioul unde vei lucra!

TOP