Cât se câștigă din videochat?

Atracția principală către domeniul videochatului este reprezentată cel mai adesea de câștigurile financiare. Toată lumea se întreabă cât se câștigă din videochat iar atunci când le sunt prezentate cifre, sunt convinși că este un domeniu foarte profitabil. Tot mai multe tinere cu visuri mărețe aleg să facă videochat pentru a obține banii necesari transformării visurilor în realitate.

Banii câștigați în videochat sunt cu siguranță foarte mulți. Este unul dintre puținele joburi disponibile în România la ora actuală care îți permite să îți cumperi propria casă, propria mașină de lux dar și să vizitezi locuri exotice din întreaga lume fără să fii nevoită să faci un credit.

Veniturile însă pot fi diferite de la un model de videochat la altul. Iar asta deoarece câștigurile în videochat depind de foarte mulți factori precum timpul dedicat acestei activități, capacitatea de a purta conversații îndelungate și automat profitabile, aspectul fizic dar și atitudinea de care modelul dă dovadă în timpul conversațiilor.

Hai să-ți explicăm cum te susținem

Trainerii noștri te vor ajuta să câștigi din ce în ce mai mult!

Succesul

Succesul are multe secrete, însă cu multă ambiție, dorință și dedicare, precum și cu ajutorul cursurilor organizate în cadrul studioului nostru, pot fi descoperite în scurt timp!

Noi am ales să angajăm cei mai buni traineri de videochat cu ajutorul cărora lipsa de experiență în videochat să fie doar o problemă de moment. Aceștia organizează cursuri la care modelele noastre participă și învață toate detaliile despre videochat, astfel încât să poată avea succesul mult visat doar după câteva săptămâni.

Îți punem la dispoziție posibilitatea de a învăța limba engleză în scurt timp, urmând cursuri gratuite care te vor ajuta să stăpânești cât mai bine această limbă străină pentru ca mai apoi să poți purta conversații în limba engleză fără probleme.

Imaginea pe care o afișezi este, de asemenea, foarte importantă. Iar aici nu este vorba doar despre asspectul fizic, a cărui importanță nu poate fi contestată. Personalitatea, aspectul îngrijit dar și ținutele pe care le alegi reprezintă aspecte cărora trebuie să le oferi foarte multă atenție. Acestea te pot ajuta să obții cea mai bună imagine a ta. Noi te vom ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru ca la final de lumă suma de bani care intră în contul tău să fie cât mai mare.

Personalitatea este detaliul care face diferența de cele mai multe ori. Poate că aspectul tău fizic nu este perfect, însă personalitatea te va ajuta să te faci ușor remarcată. Cu ajutorul unei personalități atrăgătoare vei reuși să îți construiești o rețea de clienți pe urma cărora îți va fi mai ușor ca niciodată să câștigi bani mulți. Ei vor reveni mereu la tine pentru a purta o conversație, iar tu nu vei mai fi nevoită să depui eforturi pentru a găsi noi clienți. Totul poate fi atât de simplu!

Dar, mai important decât toți acești factori este timpul pe care îl petreci online. Să nu crezi că poți obține câștiguri fabuloase făcând videochat doar 2-3 ore pe zi. De multe ori, modelele de videochat de succes care acum au tot ce își doresc au stat și peste 10 ore online, purtând conversații îndelungate și profitabile. Practic, câștigurile unui model de videochat sunt în echilibru perfect cu timpul pe care îl dedică acestei activități.

Îți oferim posibilitatea de a alege tura cea mai avantajoasă și pentru tine dar și să lucrezi part time. În acest caz însă și așteptările tale trebuie să fie cât mai realiste.

Obișnuim să credem că limita este cerul iar orice vis este posibil atâta timp cât există dorință și implicare!

Denisse - Admin 

Te așteptăm să ne vizitezi studioul!

Cât câștigă un model OKSTUDIO?

  • APROXIMATIV 1 000 $ DOLARI

Poți căștiga cu Lb. Engleză nivel începător, aspect fizic îngrijit și 78 ore online în două săptămâni.

  • INTRE 1 000 $ SI 2 000 $ DOLARI

Poți căștiga cu Lb. Engleză nivel minim, aspect fizic îngrijit, 78 ore online în două săptămâni și program constant.

  • INTRE 2 000 $ SI 5 000 $ DOLARI

Poți căștiga cu Lb. Engleză nivel mediu, aspect fizic îngrijit, 78 ore online în două săptămâni și vechime 3 luni în domeniu pe aceleași conturi

  • INTRE 5 000$ SI 10 000 $ DOLARI

Poți căștiga cu Lb. Engleză nivel mediu, aspect fizic îngrijit, 85 ore online în două săptămâni și vechime 6 luni în domeniu pe aceleași conturi

  • INTRE 10 000 $ SI 20 000 $ DOLARI

Poți căștiga cu Lb. Engleză nivel mediu, aspect fizic îngrijit, minim 85 ore online în două săptămâni și vechime 1 an în domeniu pe aceleași conturi

  • PESTE 20 000 $ DOLARI

Poți căștiga cu Lb. Engleză nivel avansat, aspect fizic îngrijit, minim 85 de ore online în două săptămâni, vechime 1 an în domeniu pe aceleași conturi și prezență constantă la program

Hai să ne cunoaștem!

Te așteptăm la noi in vizită pentru a pune la cale viitorul tău ca model de videochat de succes!

TOP