Despre studio videochat OkStudio

Experienţa celor 11 ani de activitate, ne recomandă ca fiind cel mai bun studio videochat, stabil si constant pe piata, cu un nume rezonant în această industrie.

Am crescut alături de echipa de modele videochat, am ţinut pasul cu tehnologia şi inovaţiile din domeniu. Ne-am adaptat constant şi ne-am dezvoltat ca să fim mereu primii pe această piaţă, dar mai ales pentru a fi unul dintre cele mai puternice studiouri de videochat din Bucuresti. Astfel, am oferit modelelor şi partenerilor încredere în studioul OK studio Videochat.

fata blonda imbracata elegant sta pe canapea

Facem cu mândrie aceste afirmaţii pentru că munca noastră şi evoluţia in 11 ani de existenţă pe piaţa videochat din România ne dovedeşte că am reuşit să facem lucrurile să meargă. Experienţa ne-a îndemnat să ne adaptăm la cererea siteurilor de profil, să studiem psihologia membrilor şi să reuşim să oferim aproape cu anticipaţie ceea ce clientii platitori doresc.

Experienţa noastră în studio videochat se reflecta în activitatea si rezultatul modelelor pe termen scurt, mediu si lung. Ceea ce este esenţial de înţeles încă de la început este că vei păşi într-o firmă care are principii manageriale solide şi care ştie perfect ceea ce doreşte atât de la tine cât şi de la piaţă. Noi cu certitudine suntem într-o continuă dezvoltare şi absorbţie de informaţii care ne fac să ajungem în topul primelor 3 studiouri de videochat din Bucuresti.

Echipa din spatele modelelor, este o echipa completa, formata din manageri performanti, traineri cu vasta experienta de hostess online cat si personal tehnic care poate oferi solutii imediate la orice problema aparuta. Cel mai important aspect este acela ca echipa construita din peste 14 oameni pe fiecare locatie este o echipa performanta care lucreaza perfect impreuna.

fata blonda care scrie la laptop

Managerul de locatie urmareste cu atentie ca tu sa primesti cele mai bune indrumari fie ca esti model incepator, fost model independent cu 10 ani experienta, sau model avansat.

Alături de noi, cel mai bun studio videochat, vei cunoaste ceea ce înseamnă succesul în domeniu. Alături de noi vei cunoaste ceea ce înseamnă de fapt condiţii de lux în acest domeniu, toate pozele noastre sunt reale, nu niste randari pe calculator. Vino să vezi ce înseamnă să fii respectată ca om şi ca model videochat.

Îţi vom pune la dispoziţie toate cunoştinţele noastre din domeniu, toată experienţa noastră acumultată în toţi aceşti ani. Te vom îndruma ca şi tu la rândul tău să ajungi un model de top, şi într-o bună zi să fii mulţumită că în timp ce ai citit aceste rânduri ne-ai ales pe noi. Noi îţi mulţumim de pe acum şi ne propunem să îţi punem la dispoziţie toate conditiile pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea de model videochat la cel mai inalt randament.

 

★ echipa complexa manageri, traineri, personal tehnic ★

 

★ desfăşurarea activităţii într-un colectiv select ★

 

★ intimitate si confidentialitate online si offline ★

 

★ legalitate absoluta, plati la vedere si mereu la timp ★

 

★ lipsa influenţei factorilor externi, fraudă, neplată ★

 

★ colaborari cu siteuri in conditii de exclusivitate ★

 

★ adaptare continuă la condiţiile pieţei videochat ★

 

★ sprijin şi consiliere în mici probleme personale ★

 

★ team-building, activităţi comune şi recreative ★

 

★ vasta experienţă formată în 11 ani de videochat ★

 

★ corectitudine şi respect oferite tuturor modelelor ★

 

★ stabilitate şi continuitate în cariera videochat ★

 

Astfel, noi ne propunem să nu fim doar un alt studio videochat, în cariera ta de model. Noi ne propunem să fim acel studio care să fie mereu alături de tine şi care la rândul său să lucreze pentru tine, ca tu modelul, motorul afacerii noastre, practic partenerul nostru, să fii pe deplin mulţumită.

În România , activitatea de videochat este o activitate legală , atâta timp cât se respectă prevederile legale ca în orice alt business de prestări servicii.

fata satena cu camasa albastraSunt câteva secrete şi detalii ale acestei activităţi care le-am descoperit împreună cu avocatii si consilierii nostri. Aceste detalii fac din activitatea de videochat, o activitate legală din toate punctele de vedere. În mare parte, activitatea de videochat este reglementată de legea Nr. 196/2003 şi completările ulterioare din legea Nr. 496/2004.

Cu toate acestea mai sunt şi o serie de alte aspecte care fac diferenţa între o afacere videochat legală şi una ilegală, pe care ar fi bine sa le urmaresti, atunci cand cauti oferte de angajari videochat.

Atunci cand vorbim despre legalitate, OkStudio se remarca cu un trecut curat, si o activitate perfect legala. Ca în orice altă activitate care implică folosirea computerului, trebuie să existe o licenţă de utilizare a tuturor programelor instalate pe computerele din sediul firmei. Intr-o firma care desfasoara o activitate comercială, intregul personal trebuie contractat cu forme legale, iar colaboratorii si furnizorii trebuie sa beneficieze de un contract bine pus la punct. In urma activitatii desfasurate, din veniturile realizate trebuiesc plătite impozite şi taxe catre fata satena, in albastru, arata cu degetulstat, aferente câştigurilor angajaţilor pe de-o parte şi câştigurilor societăţii comerciale pe de altă parte. Aceste aspecte, completate legile care reglementează activitatea tuturor societăţilor comerciale conclud în legalitatea activităţii de videochat. În acest domeniu nu este permisă colaborarea cu persoane sub 18 ani sau cupluri, iar noi nu facem abatere de la niciuna din conditiile de mai sus. Colaborarea cu companii care nu respectă aceste reguli ale desfasurarii activităţii pot aduce prejudicii grave, inclusiv tie, modelul videochat, aşa că în cazul în care consideri că lucrând cu un studio care activeaza ilegal nu va atrage nici un fel de consecinte asupra ta, s-ar putea să ai neplăceri şi să constaţi opusul. In 11 ani de existenta am dezvoltat un business sanatos, construit pe principii clare si definit de legalitate, corectitudine, respect si fair-play.

OkStudio reuneste in locatiile sale cele mai performante tehnologii, cele mai bune programe de training, cele mai bune conditii de munca, peste conditiile pietei.

pat mare cu candelabru deasupra

Astfel echipa de maintenanta a studioului de videochat OkStudio lucreaza saptamanal la creerea celor mai bune conditii de munca, conceperea si constructia celor mai placute decoruri, in conformitate cu cerintele colaboratorilor nostri, siteurile de videochat si nu in ultimul rand a modelelor.

Intr-un final calitatea imaginii pe care noi o transmitem din locatiile OkStudio este  peste cerintele siteurilor de video chat iar aceasta calitate se reflecta in mod direct in traficul pe care modelele videochat il obtin pe perioada colaborarii cu noi cat si in incasarile generate de acestea.

Investitiile permanente in tehnologie, promovare si conditiile de lux din studiourile noastre, creeaza o ambianta perfecta, un spatiu de lucru impresionant din toate punctele de vedere, care practic garanteaza reusita si o stare de bine menita sa te faca sa vii cu placere la job in cadrul celui mai bun studio videochat din Bucuresti, OkStudio.