Contact

Date Contact OkStudio

Îţi doreşti să afli mai multe despre videochat? Îţi doreşti să alfii mai multe despre OkStudio? Îţi doreşti să devii model videochat? Aplică folosind formularul de contact, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!
numar telefon contact OkStudio whatsapp
adresa de email contact OkStudio

Şoseaua Ştefan Cel Mare, Sector 2,
( Stadion Dinamo ) Bucureşti
STAŢIE METROU : ŞTEFAN CEL MARE

Strada Mihai Eminescu, Sector 1,
( Piaţa Romană ) Bucureşti
STAŢIE METROU : PIAŢA ROMANĂ

adresa sediilor okstudio

Yahoo_OK facebook.com/OkStudio.ro
Twitter_OK twitter.com/OkStudioRo
Yahoo_OK okstudio.angajari

Beautiful brunette enjoying coffee and using laptop

Aplica acum

Nume:
E-mail:
Oras:
Telefon:
Varsta:
O poza cu tine (optional)
Mesaj:
Interviul presupune o discuţie deschisă şi liberă despre job. Interviul nu reprezintă începerea unei colaborări sau momentul semnării vreunui contract. Decizia ta referitoare la începerea unei colaborări, poate fi comunicată ulterior, iar noi îţi mulţumim de pe acum pentru alegerea făcută!

Folosind una din metodele de contact de mai sus, vei putea lua legatura cu departamentul HR al OkStudio in cel mai scurt timp. Ne poti contacta si prin intermediul aplicatiei WhatsApp care este disponibila pe numarul de Telekom afisat mai sus. In cazul in care doresti sa fii contactata de catre unul din trainerii nostri, te rugam sa completezi datele tale in formularul de contact, impreuna cu cererea ta. Datele tale de contact sunt in deplina siguranta si nu vor transmise niciunei alte persoane care nu are legatura directa cu scopul solicitat in formularul de contact. In afara numerelor de telefon puse la dispozitie si a formularului de contact departamentul HR al OkStudio poate fi contactat cu un singur click prin LiveChatul aflat in coltul drept al paginii de contact. De asemenea trebuie sa stii ca OkStudio nu are nici un fel de oportunitate pentru baieti sau cupluri. Noi practicam doar videochat si atat. Orice alte teme de conversatie care nu sunt relevante cu scopul siteului OkStudio vor fi ignorate de catre personalul HR. Iti multumim pentru vizita si iti dorim mult succes in cariera!