Modele Videochat

Cea mai importantă componentă din cel mai bun studio videochat din Bucureşti, este reprezentată de modele videochat. În cadrul OkStudio modelul videochat este partenerul nostru de business.

modele videochat fericite de alegerea facuta

Noi nu privim echipa noastră de modele videochat ca pe nişte angajate, ci le privim ca şi pe asociaţii noştri, care contribuie prin prestaţia lor fizică şi intelecutala, la buna evoluţie a OkStudio pe termen lung.

Jobul de model videochat, este activitatea de prestaţie artistică a unei persoane în faţă camerei web, prin transmisiunea de imagine, text şi sunet, către clienţii plătitori care accesează videochatul. Astfel, numeroase modele videochat din cadrul OkStudio pot câştiga, prin activitatea lor sume fabuloase, deseori încă din prima lună, cu ajutorul acordat de cei mai buni traineri videochat.

La fel de importante în acest job sunt şi ceea ce noi numim dotări Okstudio cât şi legalitatea activităţii de videochat în sine. Aceste aspecte cad exclusiv în sarcina studioului videochat, care trebuie pună la dispoziţie tehnologie şi infrastuctura pentru transmisiuni HD, împreună cu toate condititiile impuse de legislaţia română pentru ca această activitate poată fi desfăşurată în deplină legalitate, pe termen mediu şi lung.

fata bruneta in lenjerie neagra

Modele videochat care reprezinta acum nume importante in industrie, au început o colaborare cu OkStudio şi sunt pe deplin mulţumite de condiţiile oferite de studioul nostru, iar calitatea pe care noi o oferim se regăseşte în câştiguri videochat importante, care sunt de ordinul miilor de euro în fiecare luna. Astfel având un program videochat flexibil, lucrand ca si modele videochat pot avea pe lângă satisfacţia unor încasări demne de un director de multinaţională, suficient timp pentru educaţie (liceu, facultate), familie, prieteni sau diverse activităţi pe care lucrând într-un alt job nu ţi-ai putea permite le faci în programul zilnic obositor şi solicitant.

cinci fete fericite

Este momentul faci o schimbare pentru tine, şi devii şi tu model în cel mai bun studio videochat din Bucureşti. Totul se desfăşoară simplu, contactandu-ne, nu ai nici o obligaţie, poţi veni 15 minute vezi cum arată un studio de videochat performant, şi purtăm o discuţie plăcută despre importantele avantaje care ţi le poate aduce acest job videochat. Avem o vastă experienţă pe piaţă de angajări videochat, şi putem îţi facem cea mai bună oferta, fie eşti model la un alt studio şi doreşti schimbi studioul, sau începătoare fără experienţă în domeniul videochat, până în acest moment.

fata blonda care foloseste telefonul mobil roz

Doresti sa ne contactezi sau sa programezi un interviu? Vrei sa schimbi studioul? Nu ai experienta? Ai lucrat in videochat si ai fost dezamagita? Discuta cu noi, te vom ajuta. OkStudio videochat va lucra pentru succesul tau!

Şos. Ştefan Cel Mare, Nr.14, Sector 2, (Stadion Dinamo) Bucureşti
STAŢIE METROU : ŞTEFAN CEL MARE

Str. Mihai Eminescu, Nr.104C, Sector 1, (Piaţa Romană) Bucureşti
STAŢIE METROU : PIAŢA ROMANĂ

*Joburile de model videochat sunt disponibile doar pentru PERSONAL FEMININ.

numar telefon contact Ok Studio videochat Bucuresti whatsappadresa de email contact Ok Studio videochat Bucuresti