Modelele de videochat trebuie să citească gânduri

Un model de videochat trebuie să aibă foarte multe calități. Câteodată chiar prea multe. Degeaba vorbesc oamenii și spun că aceasta este o meserie a „fetelor frumoase, dar fără minte” pentru că această afirmație este total eronată.

Atunci  când angajăm fete noi la Ok Studio, pe lângă  întrebările ce le sunt adresate, vrem să știm și ce studii au. Nu e destul doar să arăți perfect atâta timp cât ești praf la capitolul „intelect”.

Modelele de videochat trebuie să citească gânduri

Ca model de videochat, lucrezi cu oameni, interacționezi cu oameni. Așadar, ar trebui să fii empatică și prietenoasă și, cum ne place nouă să spunem, „modelele de videochat trebuie să citească gânduri”.

La ce ne referim mai exact prin această sintagmă? Nu ne referim aici la puteri supranaturale de medium sau cine știe ce alte lucruri din sfera asta. Dar, ca model de videochat trebuie să știi cum să interacționezi cu persoana de lângă tine.

De multe ori, pe aceste site-uri apar persoane cu o poveste tristă în spate, care apelează la videochat pentru a se detașa și pentru a uita oarecum de problemele din viața cotidiană. Aceste persoane caută o „portiță de scăpare”.

Ce-i drep, oamenii judecă. La fel cum judecă fetele care practică această meserie, tot așa judecă și bărbații care apelează la așa ceva. E cel mai simplu să arunci cu cuvinte, mai ales atunci când ești în necunoștință de cauză.

De ce spunem că modelele noastre trebuie să ghicească gândurile clientului?

model

Pentru că de multe ori aceste, fie este prea stresat, fie este prea trist, pentru că majoritatea oamenilor ce apelează la așa ceva au o adevărată poveste în spate.  E de meseria ta să empatizezi cu persoana cu care lucrezi și să încerci să îi ghicești pe cât posibil gândurile. Uneori, unii bărbați apelează la așa ceva doar pentru că simt nevoia de a vorbi cu cineva. Când treci prin clipe grele în viață, îți prinde bine să schimbi două trei vorbe cu cineva.

Zilnic, fetel ne povestesc despre ce clienți mai „speciali” au avut în zilele respective, iar de multe ori auzim că au fost clienți care și-au dorit doar să aibă cu cine schimba câteva vorbe.  Socializarea ajută foarte mult în astfel de momente.

Vrem ca modelele noastre de videochat să fie frumoase și pe interior, nu numai la suprafață. Pentru a avea cu adevărat succes în această meserie, trebuie să fii și un om bun. Vei vedea cum clienții te vor căuta mult mai des și vei vedea că oamenii au nevoie, mai presus de toate celelalte, de comunicare. Comunicarea este baza oricărui tip de relație, fie aceasta și strict profesională. Iar dacă nu există comunicare, atunci nu va exista nici un fel de relație.

Un model de videochat ar trebui să știe să vorbească, să fie prietenoasă, iar empatia să fie una dintre principalele calități care să o definească. Nu e ușor să lucrezi cu oameni, mintea lor e foarte complicată și uneori nici psihologii adevărați nu reușesc să o deslușească!

Comments are closed.