Job creativ sau job într-o corporație – Fericire sau monotonie?

Oricât de mult ne-am dori să putem schimba ceva, nu avem decât o singură viață pe care ar trebui să o trăim cât mai frumos. Trebuie să punem cât mai mult accent pe fericirea noastră și să renunțăm la deciziile care ne compromit fericirea. Din păcate însă, cel mai adesea ne compromitem starea de bine alegând un job care nu ni se potrivește.

Puțini sunt cei care își permit luxul de a avea un trai fericit fără un loc de muncă. Majoritatea dintre noi, atunci când devenim adulți iar uneori chiar mai devreme, ne vedem nevoiți să căutăm un loc de muncă pentru a putea duce un trai decent. Iar acesta poate fi acel moment din viață în care ne garantăm fericirea sau o compromitem doar pentru că am găsit un job care ne promite siguranță și stabilitate.

Libertate, stabilitate, creativitate și siguranță

Da, există un job care ți le poate oferi pe toate. Iar cine este de părere că nu poți fi fericit atunci când mergi la muncă, probabil că nu a încercat jobul de model de videochat la OkStudio.

Avem o experiență în domeniul videochatului de peste 11 ani. Iar tot acest timp nu a trecut pe lângă noi fără să învățăm nimic. De la un an la altul ne-am propus să învățăm tot mai mult și să devenim mai buni. Ne-am dorit asta în primul rând pentru a le putea oferi fetelor angajate la OkStudio condiții de muncă excelente precum și posibilitatea de a se bucura de un job care să nu le provoace depresie, ci fericire.

La rândul nostru cunoaștem experiența de a lucra într-o corporație. Știm în primul rând că acestea sunt aproape complet lipsite de libertate. Drept urmare, am decis ca modelele OkStudio să se bucure de un program flexibil, pe care îl stabilim după bunul lor plac. Știm și că atmosfera în cadrul unei corporații poate fi foarte apăsătoare, stresantă și monotonă. Iar de aceea la OkStudio depunem eforturi zilnic pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută pentru modelele noastre.

De asemenea, OkStudio oferă modelelor angajate stabilitate și siguranță, astfel încât acestea să uite de grija zilei de mâine, bucurându-se de fiecare clipă alături de întregul colectiv din cadrul studioului.

Un job creativ vine la pachet și cu câștiguri mai bune

Un alt dezavantaj al joburilor în corporații este faptul că de regulă salariile sunt destul de mici. Majoritatea angajatorilor se rezumă la a oferi minimul pe economie, ceea ce este destul de puțin. Un astfel de salariu îți permite să te descurci de la o zi la alta, cu multă economie și cu prea puține mofturi permise.

Chiar dacă un model de videochat de la OkStudio se bucură de libertate și de un job creativ foarte plăcut, câștigurile pe care le obține nu sunt nici ele de ignorat. Fericirea nu îți plătește chiria și nici nu te întreține, ci doar banii fac asta. Iar modelele de videochat de la OkStudio se pot mândri cu câștiguri pe care nu le-ar putea obține prea ușor dacă ar fi angajate într-o corporație.

Renunță la ideea de a lucra într-o corporație și descoperă beneficiile pe care ți le oferă un job creativ! Contactează-ne pentru a programa un interviu și cu siguranță nu vei regreta decizia de a alege jobul de model la OkStudio.

Comments are closed.