Unde merg modelele noastre Crăciunul acesta?

Și iată că se aproprie și cel mai așteptat moment al anului, sărbătorile de Crăciun. Crăciunul reprezintă pentru mulți dintre noi răgazul de a ne întoarce acasă, de a petrece timp prețios cu familia.

Ce fac modelele noastre de Crăciun? Unele merg acasă, la familie, pentru că dat fiind faptul că sunt studente, familia lor e la câteva sute de km depărtare. Unele rămân în capitală și-și petrec timpul cu cei dragi de aici, iar altele s-au decis să schimbe foaia anul acesta și să plece într-o vacanță exotică!

Da, ați citit bine, modelele noastre nu se dau în lături de la nimic și vor să facă lucruri pe care și le-au dorit dintotdeauna. „Mereu am vrut să-mi petrec Crăciunul undeva într-un loc exotic, pe niște insule tropicale, o destinație așa complet fițoasă! Problema e că niciodată nu am avut ocazia asta, pentru că joburile pe care le-am avut până acum abia îmi permiteau să merg la mare vara. Când m-am angajat ca model de videochat am știut că principalul lucru pe care vreau să-l fac e să merg într-o vacanță scumpă și să-mi fac toate poftele. Poftele mi le-am tot făcut, acum e și cazul să mă relaxez!”

Dacă stăm să ne gândim logic, lista de joburi cu un câștig atât de mare e destul de redusă. Majoritatea oferă salariul minim pe economie, mai ales dacă ești studentă și „necalificată”.

La noi nu există termenul de necalificată. Nimeni nu s-a născut învățat. Există doar fete dornice de muncă, ambițioase și perseverente, restul se învață cu timpul. Important este că noi le oferim modelelor noastre cadrul propice de a se dezvolta. Sunt ca niște flori pe care le udăm mereu, le oferim lumină, iar ele cresc armonios.

Există și categoria modelelor care au ales să rămână în oraș Crăciunul acesta și să lucreze. Fie au avut deja parte de o vacanță exotică pe anul ăsta, fie sunt mult prea perseverente și vor neapărat să-și atingă țelurile, important e că într-un astfel de domeniu vor exista mereu clienți.

  „Am ajuns să câștig sume la care nu m-aș fi gândit niciodată. Mă uit la final de lună pe card și parcă nu-mi vine să cred că toată acea sumă este a mea. Firește că-mi permit să fac tot ce vreau, să merg în ce vacanță vreau, pe scurt, să-mi fac ce mofturi vreau!”

model-ok-studio-verifica-contul-bancar

Suntem mereu în căutare de noi tinere, pentru că dorim să ne mărim echipa! Căutăm fete cu idei inovative, fete fără inhibiții care să-și lase imaginația să zburde. Dacă ești de părere că ai fi potrivită pentru această meserie, nu mai sta prea mult pe gânduri și vino la interviu. Experiența în domeniu e prea puțin importantă, mai importantă este atitudinea ta.

Dacă vrei să-ți satisfaci și tu toate mofturile, să-ți cumperi cele mai de firmă haine și accesorii, să pleci și tu în cele mai exotice vacanțe, atunci locul tău e la noi. Experiența nu contează, contează să fii ambițioasă și perseverentă. Ce zici, te bagi?

Comments are closed.