Care sunt topurile serviciilor de camming?

Multe dintre modelele care vin la noi ne întreabă pe ce site-uri de camming vor lucra, care sunt cele mai bune și dacă noi avem acces la acestea? Răspunsul este că nu există niciun site de live camming care să fie considerat cel mai bun dintre toate. Depinde doar de cum te simți cel mai bine și ce se potrivește cel mai bine personalității tale. Toate site-urile oferă oportunitatea de a face venituri mari.

Pentru a vă oferi totuși o idee despre aceste site-uri, am creat o listă cu cele mai cunoscute site-uri, cu trafic mare și cele mai bune resurse! Ok Studio colaborează cu multe dintre site-urile de profil, oferindu-le astfel modelelor care doresc să se angajeze cat mai multe posibilități de a realiza venituri impresionante. Mai mult decat atat, Ok Studio are parteneriate si cu multe alte site-uri care nu sunt prezentate in aceasta lista, dar pe care un model poate avea incasari de mii de dolari.

    1. Chaturbate

chaturbateAcesta este unul dintre cele mai cunoscute site-uri în domeniu, site cu care colaborează si studioul nostru. Este clasat printre primele 15 cele mai populate site-uri pentru adulți.

Chaturbate nu vine doar cu denumirea oarecum „amuzantă”, ci și cu faptul că înafară de modele feminine, acesta acceptă și bărbați sau chiar cupluri. Oferă 50% din câștiguri

    2. Stripchat

stripchatStripchat este 100% gratuit și oferă acces instantaneu. Acceptă toate tipurile de modele și permite achiziții cu jetoane PayPal și Bitcoin. Oferă 50% din câștiguri. De asemenea, modelele Ok Studio aleg sa lucreze pe acest site.

    3. MyFreeCams

myfreecamsTrafic foarte mare și pentru acest site, însă doar pentru femei. Este o oportunitate excelentă pentru fetele care aleg varianta non-nude. Oferă 50% din câștiguri si este unul dintre site-urile cu care Ok Studio colaboreaza.

    4. LiveJasmin

livejasminLiveJasmin este probabil unul dintre cele mai cunoscute site-uri de profil de pe internet. Traficul este foarte mare și este un site de top cu care OK Studio are o colaborare fructuoasa. Acceptă numai modele feminine. Oferă 60% din câștiguri.

    5. ImLive

imliveAcest site este foarte cunoscut pentru că oferă un procent foarte mare din câștiguri 30%-100%. Este un site de încredere, cu un trafic destul de mare, destul de des ales de modelele începătoare.

    6. Bonga cams

bongacamsAvând un trafic intens, Bonga Cams se conectrează în mare parte pe modelele din Europa. Acceptă modele feminine, bărbătești, cupluri și transsexuali. Oferă 60%-90% din câștiguri.

 

    7. FlirtForFree

flirtforfreeAcest site a fost lider în domeniul camming în anul 1996. Acesta acceptă modele feminine, masculine sau transsexuale, iar câștigurile variază.

    8. CamSoda

camsodaAcesta este cel mai nou site în domeniu, cu cea mai rapidă creștere de până acum. Se focusează în principal pe modele feminine, însă acceptă și cupluri sau transsexuali. Oferă 55% din câștiguri.

 

    9. Cams.com

cams.comSite premiat care combină tehnologia de ultimă generație, o echipă de suport de nivel mondial și milioane de vizitatori în fiecare zi. Acceptă femei, bărbați, cupluri și transsexuali. Oferă până la 70% din câștiguri.

   10. XCams

xcamsXCams este considerat primul site de acest gen din Europa. Acesta pune la dispoziția modelelor metode sigure de plată în întreaga Europa. Există mai mult de 60.000 de modele înregistrate printre care se numără femei, bărbați, cupluri și transsexuali. Acest site oferă 45% din câștiguri și încă 30% pentru membrii pe care îi aduci noi.

 

După cum am specificat și la început, nu putem ierarhiza aceste site-uri sau spune că unul este mai bun decât celălalt. Fiecare model are dreptul de a alege exact ce site i s-ar potrivi mai mult în funcție de stilul pe care îl are!

Comments are closed.