O poveste de succes

Succesul... un termen atât de ambiguu! De mulți este definit diferit, pentru unii reprezintă un țel în viață, pentru alții reprezintă un lucru de neatins.

Dar ce reprezintă succesul pentru fetele noastre? Ce reprezintă succesul pentru fetele de la Ok Studio? Și cum le ajutăm să ajungă acolo și să-și îndeplinească toate visele? Ca să vă arătăm ce înseamnă pentru noi succesul, am ales povestea unei tinere pe nume Mihaela care lucrează la noi de aproape un an. În acest timp, relativ scurt, a reușit să ajungă unde și-a propus, poate chiar mai sus decât a visat sau sperat vreodată!

„De mică am fost o fire ambițioasă și mi-am dorit să ajung sus. Încă din clasele primare am fost în fruntea clasamentului, am avut întotdeauna note mari și am participat la multe concursuri. Chiar și în facultate am fost mereu printre primele și sunt mândră de mine.

    Când m-am angajat la Ok Studio am știut că asta vreau să fac, să am succes, să ajung sus, să-mi întrec așteptările. A contat foarte mult motivația și ambiția mea, dar și mai mult a contat echipa din spatele muncii mele. Nu e destul să vrei să ajungi sus, dacă nu ești susținută și încurajată să faci asta.

    Când m-am angajat la Ok Studio eram începătoare, nu știam nimic despre videochat, despre meseria asta în general. Dar asta nu a prezentat vreo problemă pentru că oamenii de acolo m-au sprijinit mereu și mi-au oferit tot ce aveam nevoie. Am participat la seminarii și cursuri unde am învățat cum să mă descurc cel mai bine în mediul acesta online, în mediul acesta complet nou pentru mine.

    Când am început să înțeleg cum merg lucrurile, am început să-mi doresc mai mult și mai mult. Am aprofundad diverse tehnici și am văzut că venitul meu a început chiar să se dubleze. Apoi, într-o zi, am auzit de premiile din domeniu. Acela a fost lucrul care m-a motivat și m-a făcut să-mi doresc neapărat să ajung sus, să câștig!

    Ce a contat cel mai mult? Mi se pare esențial să venim la muncă mereu cu zâmbetul pe buze. Asta va influența tot. Și e și mai important ca toate persoanele cu care te întâlnești să aibă și ele zâmbetul pe buze. E foarte important mediul în care lucrezi. Dacă tu nu te simți bine în mediul de lucru, atunci nu ai cum să ai performanță!

    Într-o astfel de meserie contează foarte mult și suportul tehnic pe care îl primești. Ai nevoie de tehnologie de ultimă generație dacă vrei să ai succes. Ok Studio este foarte bine amenajat și modelele dispun de condiții excepționale.

    Pe scurt, care a fost rețeta succesului meu? Câteva ingrediente simple! Multă motivație și ambiție, bună dispoziție și lucru într-un cadru ambiental plăcut, suport tehnic permanent, condiții excepționale și nu în ultimul rând dorința arzătoare de a reuși!”

Așadar, dacă ești tânără și cauți să te autodepășești, atunci nu mai sta prea mult pe gânduri și întrece-ți așeptările. Nu știi cum? Vino la noi și îți vom arăta!

Comments are closed.