Fair-Play in Videochat

Sa fii un studio de videochat foarte bun, un studio in care modelele castiga sume ametitoare, poate fi cateodata un motiv de invidie pentru cei sau cele care nu ajung "sa guste" din fructele muncii de echipa. Noi la OkStudio suntem o echipa, o echipa de mare succes. Si asta o arata incasarile modelelor noastre. In luna Februarie, o luna scurta de altfel, unul dintre modelele noastre de top, a avut incasari de nici mai mult nici mai putin decat... 64 762 $. Da, este adevarat si nici pe departe imposibil pentru ca noi promovam munca de echipa. Modelul nostru este partenerul nostru de afaceri, iar partenerii in mod normal se sustin in drumul spre reusita. In mod normal si altii ar trebui sa fie fericiti pentru reusitele altora, deoarece este un indicator clar ca se pot face bani multi din videochat. Bineinteles, lucrand cu echipa si studioul potrivit.
In acest moment cand scriu acest articol (si am sa pun si ora + data pe printscreen) un model din cadrul studioului are stransi in cont 390850 TK (doar pe aceasta luna). Stii cat inseamna? Well, 1 token este 0.05 $, prin urmare 390850 x 0.05 = 19 542 $. Deci da... ametitor... Dar sa revenim la subiectul zilei. Fair-Play-ul din videochat.

Nu intotdeauna succesul iti aduce apreciere. De cele mai multe ori el vine la pachet cu invidie si rautate din partea celor care nu se simt in stare sa isi atinga maximul potentialului. Si asta reiese in mod clar din actiunile pe care astfel de persoane le inreprind. Incepand cu data de 01.03.2019 niste persoane "bine-voitoare" au inceput sa floodeze (flood = supra solicitare a sistemelor informatice, siteuri, calculatoare) siteul studioului OkStudio crezand probabil ca astfel ne vor cauza pierderi si probabil modelele interesate de succesul din videochat nu ne vor mai gasi cu usurinta. Aceasta este o tehnica lipsita de Fair-Play, prin care unii incearca sa fure din succesul celorlalti, succes dobandit prin munca de echipa, iar cei care trateaza domeniul videochat astfel cu siguranta in acelasi fel isi trateaza si modelele, lucru din ce in ce mai intalnit chiar si la unele studiouri "cu renume". Cum bineinteles era de asteptat echipa noastra tehnica a intervenit rapid si a pus capat acesti practici demna de mila si astfel isi reafirma inca o data capacitatile de a domina orice situatie, chiar daca nu este un cauzata de provocari ale domeniului, ci doar cauzata de incapacitatea unora de a intelege ca este nevoie de munca pentru a reusi in acest domeniu, nu de magarii.

In incheiere, daca esti un viitor sau actual model videochat, fa-ti un bine si incepe cu dreptul. Alege un studio unde totul este OK. Alege unul dintre cele mai bune studiouri videochat din Bucuresti. OkStudio iar sansa ta pentru a atinge succesul va fi cu mult mai mare decat batand la portile aurii, cu sperante ca si inauntru este la fel ca pe afara. S-ar putea sa cazi intr-o capcana care sa te faca sa iti pierzi ani din viata lucrand alaturi de niste oameni nepotriviti. Pentru ca asa e in videochat, cand nu exista Fair-Play.

De asemenea, ca si idee, fiecare piedica in activitatea noastra ne ambitioneaza sa fim si mai prezenti, mai activi si mai buni in tot ceea ce facem. Ne vom intari din ce in ce mai mult pozitia in piata de videochat din Bucuresti si asta este o promisiune. OkStudio, studioul unde totul este 100% in regula - 0758 988 999.

Comments are closed.