Cum am ajuns atât de sus

Vedem în privirile fetelor care vin la noi teama. Vedem în privirile lor mii de întrebări și retinerea de a le adresa, vedem nesiguranță și teamă. Dar de ce? Simplu! Le e teamă de ce va zice lumea.

Cu toții știți cât de bine se câștigă din videochat, dacă nu ne credeți puteți întreba pe oricare din modelele noastre. Dar multe dintre ele duc adevărate lupte interioare până să învețe să ignore gurile rele și să se bucure cu adevărat de ceea ce fac. Și asta nu o spunem noi, ci o spune Roxana. Cine e Roxana? Roxana e o tânără ce face parte din echipa noastră de un an și vrea să împărtășească rețeta succesului ei cu toate fetele ce-și doresc să se apuce de videochat.

„Chiar dacă abia lucrez în acest domeniu de un an, am ajuns destul de sus. Deja mă pot mândri cu câteva premii importante și cu câștiguri însemnate. Multe dintre colege mă întreabă cum am reușit, cum pot să calc pe cadavre și să fac tot ce mi-am propus? Răspunsul e simplu: mă concentrez strict pe propria mea persoană, iar părerile altora sunt egale cu 0.

Toate colegele mele știu cât e de greu să te lupți cu gurile rele. Aș putea spune că e asemănător ca și când te-ai lupta cu morile de vânt. Nu ai cum să te lupți cu ele mai bine zis, și nici nu ar trebui să încerci. Indiferent de ce alegi să faci în viața asta, oricum vei fi criticată, oricum se va găsi cineva care să nu fie de acord cu tine. Așa că, de ce să-ți bați capul? Dacă vrei să ajungi atât de sus cum am ajuns eu, trebuie să ignori gurile rele și să faci ce ți-ai propus.

De obicei, cei care își dau cu părerea despre ce faci tu sunt de multe ori oameni care nu au nici cea mai vagă idee în ce constă de fapt videochatul. Lor pur și simplu le place să arate cu degetul ți să pună etichete, fără să analizeze măcar puțin.

Sinceră să fiu, de când lucrez ca model de videochat nu numai că am mai mulți bani, dar simt că am evoluat. În primul rând mi-am îmbunătățit capacitățile de a vorbi în engleză, pentru că studioul mi-a oferit diverse cursuri de formare. În al doilea rând, simt că mi-am îmbogățit și cultura generală, ținând cont că am interacționat cu oameni din toate colțurile lumii. Și nu în ultimul rând, simt că mi-am redescoperit feminitatea. Tot în cadrul studioului am învățat multe trucuri despre cum să-mi dublez câștigurile în lumea online, trucuri pe care le pot folosi și în viața de zi cu zi.

Așa că, de ce să nu fac performanțe într-un asemenea domeniu și să rămân la același nivel doar pentru că sunt prea ocupată de ce spune lumea? Trebuie să învățăm să trăim pentru noi și pentru binele nostru, nu pentru ceilalți. Asta nu ne va duce nicăieri!”

Comments are closed.