Oferta videochat OkStudio

Oferta videochat cu performante 100%

fata bruneta cu mainile intinse catre cer

Lucreaza acum alaturi de cel mai tare studio si cea mai puternica echipa de traineri si manageri videochat. Avem cea mai buna oferta videochat, pentru tine, fie ca esti model videochat incepator, ori esti model videochat cu experienta si doresti sa schimbi studioul pentru care lucrezi, sau pur si simplu vrei sa te transferi de la model independent la studioul care te poate ajuta sa iti sporesti cu mult incasarile lunare. In cadrul OkStudio, construim un program de training individual, bazat pe posibilitatile fiecarei angajate in parte. Astfel modelele care aleg sa colaboreze cu noi se bucura de suport tehnic si training 24/24 - 7/7, iar acest beneficiu se reflecta direct in incasarile platite la fiecare 2 saptamani. Scopul nostru si satisfactia cea mai mare este de a construi modele de top, care sa isi traiasca visele alaturi de noi. La OkStudio totul este real. Pozele locatiei sunt reale, echipa de management si training este reala, lipsa problemelor tehnice si financiare este reala. Si mai ales oferta videochat pe care ti-o prezentam in aceasta pagina este reala. Pentru ca noi nu ne-am dezamagit niciodata modelele care ne-au oferit increderea lor. Avem peste 250 de povesti fericite scrise in ultimii 10 ani. Ofera-ne sansa sa scriem si povestea ta.

Studio videochat de top in Bucuresti

OkStudio angajeaza modele pentru locatia din Piata Romana, o locatie noua, cu o capacitate maxima de 85 modele, in 20 de camere de lucru, amenajate superb. Iti vom demonstra in permanenta profesionalismul de care am dat dovada tot acesti ani. La OkStudio nu vei avea probleme cu computerele, ele fiind intretinute, servisate si updatate periodic, pentru a oferi cea mai inalta performanta posibila. La OkStudio conexiunea internet nu se intrerupe, avand in permanenta trei conexiuni de la trei furnizori diferiti pentru a putea mereu preveni orice perioada de inactivitate. La OkStudio beneficiezi de training si consiliere de imagine inca din prima zi. Pentru noi este important ca tu sa fii multumita de incasarile tale, sa te simiti confortabil la noul tau super job, si vom lucra impreuna cu tine la cea mai buna strategie pentru a iti dubla sau chiar tripla periodic sumele castigate. La OkStudio lucrezi in deplina legalitate, si cel mai important vei semna contractul din prima zi de munca in functie de oferta videochat aleasa. La OkStudio vei intalni un colectiv de modele videochat atent selectionat, completat de 8 traineri (fete) si 4 tehnicieni IT (baieti); vei avea parte de intimitate, discretie, liniste si respect. In ultimul rand la OkStudio vei gasi curatenie si ordine. Personal specializat se ocupa ca tu sa ai intotdeauna confortul necesar.

Bonusuri si beneficii din oferta videochat OkStudio

In cadrul locatiei OkStudio, vei primi constant ajutor, cel mai important fiind ajutorul financiar. Mai jos ai cateva exemple de beneficii si bonusuri pe care le poti obtine doar alaturi de OkStudio. Iti demonstram ca noi chiar investim in imaginea modelelor noastre, si chiar le ajutam prin personalul cu care colaboram sa obtina rezultate fabuloase.

Perioada & Total3 Ani - 60270 RON2 Ani - 40180 RON1 An - 20090 RON6 Luni - 9570 RON3 Luni - 4760 RON1 Luna - 2120 RON
Sedinte Foto12 x 350 RON8 x 350 RON4 x 350 RON2 x 350 RON1 x 350 RON1 x 350 RON
Sedinte Video9 x 500 RON6 x 500 RON3 x 500 RON1 x 500 RON--
Meditatii Lb. straine144 x 50 RON96 x 50 RON48 x 50 RON24 x 50 RON12 x 50 RON4 x 50 RON
MakeUp & Beauty36 x 400 RON24 x 400 RON12 x 400 RON6 x 400 RON3 x 400 RON1 x 400 RON
Bonus Zi Nastere3 x 450 RON2 x 450 RON1 x 450 RON1 x 450 RON1 x 450 RON1 x 450 RON
Bonus Weekend36 x 720 RON24 x 720 RON12 x 720 RON6 x 720 RON3 x 720 RON1 x 720 RON
Bonus Vechime36 x 75 RON24 x 75 RON12 x 75 RON---

Ce program au modelele videochat?

La OkStudio, te bucuri de un program videochat flexibil, impartit pe ture. Tu singura iti stabilesti programul personal prin aplicatia online a OkStudio Bucuresti, zilele in care lucrezi si intervalul orar in care vei fi prezenta la job. Este foarte important pentru noi ca tu sa ai timp pentru tot ceea ce iti doresti si mai ales pentru scoala si educatie. Pentru ca la OkStudio timpul liber si programul de munca sunt intr-o armonie perfecta, iti facem cea mai buna oferta videochat.

Cum sunt platite modelele OkStudio?

In cel mai bun studio, OkStudio modelele videochat sunt platite rapid si la timp. Noi te platim imediat dupa inchiderea perioadei, nu ca in cazul altor studiouri, la 2 saptmani sau o luna dupa ce s-a incheiat perioada de plata. Astfel banii castigati pentru perioada 1-15 ale fiecarei luni ii primesti dupa 7 zile calendaristice. La fel si banii castigati pe perioada 16-30 a fiecarei luni, ii primesti tot dupa 7 zile calendaristice. Noi ne ocupam de calculul si plata taxelor si impozitelor catre stat, iar tu vei primi de fiecare data informatii exacte asupra sumelor retinute si virate cu titlu de taxe si impozite. Pentru ca videochatul este un job legal ca oricare altul.

  • Doresti sa ne contactezi, sa ne vizitezi sau sa programezi un interviu?
  • Vrei sa schimbi studioul pentru care lucrezi cu unul mai bun?
  • Nu ai experienta in videochat, si vrei sa incepi de la 0 cu dreptul?
  • Ai lucrat in videochat si ai fost dezamagita?
  • Fostul studio ti-a spus ca nu mai ai voie sa lucrezi 2 ani in videochat?

 

Discuta cu noi, te vom ajuta. Ok Studio videochat Bucuresti va lucra pentru succesul tau!

 

fata blonda care foloseste telefonul mobil roz

Şos. Ştefan Cel Mare, Nr.14, Sector 2, (Stadion Dinamo) BucureştiSTAŢIE METROU : ŞTEFAN CEL MARE

Str. Mihai Eminescu, Nr.104C, Sector 1, (Piaţa Romană) BucureştiSTAŢIE METROU : PIAŢA ROMANĂ

numar telefon contact oferta videochat whatsappadresa de email contact oferta videochat