Trainer Videochat

Un trainer videochat este leaderul unui echipe de modele videochat. Cei mai buni traineri videochat se găsesc în cadrul OkStudio. Noi, suntem un colectiv, o echipa unită, care lucrează în favoarea modelului. Un trainer videochat este persoană care ajută, învaţă, ghidează şi consiliază modelele videochat în parcursul lor de la prima zi de muncă până la culmile succesului. Astfel un trainer videochat este persoană care are calităţile unui team leader.

incasari obtinute sub coordonarea unui trainer videochatAstfel cei mai buni traineri videochat lucrează pentru a dezvolta o strategie de lucru pentru fiecare model în parte, asa încât modelul să poată ajunge rapid la castiguri videochat importante. Scopul unui trainer videochat este de a oferi indicaţii şi sfaturi, de a analiză rezultatele, de a urmări evoluţia modelelelor şi de a ajută la imbunatirea permanentă a performanţelor pe fiecare site în parte. In imaginea alaturată poti vedea performantele unui model videochat care in perioada 1-15 Septembrie 2015 a generat incasări de 29 995,65 USD. Da, aproape 30 000 de dolari! Astfel de cazuri sunt reale, si din ce in ce mai dese intr-un domeniu in care practic limita este impusă doar de mintea fiecăruia dintre noi.

În cel mai bun studio videochat din Bucureşti, un trainer videochat este direcţia afacerii noastre, pe lângă modelul videochat care este motorul unui studio. Un trainer videochat stabileşte conexiunea dintre model şi studio, şi încă din prima zi de muncă are puterea de a aprecia capacităţile unui model videochat începător sau avansat. În cadrul celui mai bun studio videochat din Bucureşti, un trainer videochat este recompensat în funcţie de performanţele atinse alături de modelele pe care le coordonează. Salariul poate fi extrem de atractiv, şi cu uşurinţă poate ajunge la o suma lunară dublă decât cea propusă, prin sistemul de bonusuri şi recompensare disponibile în cadrul OkStudio.

doua fete analizand statisticile okstudio

În viziunea celui mai bun studio videochat din Bucureşti, OkStudio, un trainer videochat este o persoană tânăra cu o vârstă cuprinsă între 20 şi 35 ani, cu vaste cunstinte în domeniul videochat, cel puţin o limba străină scris/citit la modul expert, care prin aspectul îngrijit şi prezenţa mereu veselă şi degajată inspiră încredere şi succes echipei pe care o coordonează. Dacă tu consideri că ai putea fi un bun trainer videochat şi doreşti să faci parte din echipa numită "cei mai buni traineri videochat", îţi oferim o şansă. Astfel poţi lua legătură cu OkStudio prin intermediul metodelor de contact prezentate mai jos, şi putem stabili împreună un interviu, la care tu să ne arăţi de ce crezi că locul tău ar fi alături de cel mai bun studio videochat din Bucureşti. Interviul îl vei face cu una din colegele noastre de la departamentul de HR, şi spunem colegă pentru că în cadrul OkStudio, angajăm personal exclusiv feminin.

Poţi deveni chiar de astăzi Trainer Videochat, poţi deveni leaderul propriei tale echipe, pe care sa o conduci cat mai departe pe drumul reusitei. Astfel vei beneficia de un salariu între 1500 lei şi 4500 lei, pentru că nouă ne place să răsplătim performanţă şi oamenii de calitate.

fata blonda cu o cana in mana

Ce ar trebui să urmărească un trainer videochat de succes în cadrul unei colaborări cu un studio de videochat? Este o reţeta compusă din muncă, rezultate şi dedicare. Răsplată financiară este o motivaţie dar în acelaşi timp ar trebui să fie în planul secund deoarece reuşită şi succesul echipei pe care o coordonezi, completate de o muncă făcută cu drag şi dăruire ar trebui să fie cea mai mare satisfacţie a unui trainer videochat. O persoană pe această pozitie trebuie să fie şi leader, şi un bun confident, dar mai ales, întotdeauna un profesionist. Vrei sa faci parte din echipa noastră devenind model videochat sau cauti un jod de trainer videochat? Atunci te asteptăm cu drag să stăm de vorbă. Managerul OkStudio este in permanentă cautare de noi colege alături de care să poată face performantă 110%, in videochat. Locul tău este alături de noi.

fata satena cu bluza alba

Doresti sa ne contactezi sau sa programezi un interviu? Vrei sa schimbi studioul? Nu ai experienta? Ai lucrat in videochat si ai fost dezamagita? Discuta cu noi, te vom ajuta. OkStudio videochat va lucra pentru succesul tau!

Şos. Ştefan Cel Mare, Nr.14, Sector 2, (Stadion Dinamo) Bucureşti
STAŢIE METROU : ŞTEFAN CEL MARE

Str. Mihai Eminescu, Nr.104C, Sector 1, (Piaţa Romană) Bucureşti
STAŢIE METROU : PIAŢA ROMANĂ

*Joburile de trainer videochat sunt disponibile doar pentru PERSONAL FEMININ.

numar telefon contact Ok Studio videochat Bucuresti whatsappadresa de email contact Ok Studio videochat Bucuresti