Tehnician Suport Videochat

Tehnician Suport videochat, cunoscut poate si de tine ca "admin videochat", este acela care in cadrul fiecărei ture din program, te ajută să depăsesti orice

barbat repara calculator

problemă tehnică aparută in cel mai scurt timp. Pentru buna funcţionare a echipamentelor care consituie dotări OkStudio, este nevoie de acea persoană care are o soluţie pentru orice tip de defectiune apărută, şi care are capacitatea de a rezolva o problemă tehnică în mai puţin de 5 minute. Astfel în cel mai bun studio videochat din Bucureşti, toate echipamentele funcţionează în parametrii maximi, la orice ora, pentru că fiecare minut petrecut offline pentru multe modele videochat reprezintă bani pierduţi.

placa de baza calculatorAstfel OkStudio selectează cel mai bun personal Tehnician Suport videochat, având criterii riguroase de selecţie, fiindcă noi nu ne permitem să dăm greş. În orice clipă poate apărea o problemă legată de funcţionarea calculatorului şi a camerei web, sau a sunetului pe siteurile de videochat, problemă pe care personalul Tehnician Suport videochat o va rezolva pe loc. Astfel chiar dacă în situaţia puţin probabilă, una din conexiunile de internet de mare viteză (avem 3 conexiuni internet de mare viteză pentru videochat disponibile în fiecare locaţie OkStudio) se întrerupe, imediat se va face trecerea către conexiunile secundare pentru ca un număr cât mai mare de modele videochat care colaborează cu OkStudio să poată beneficia de transmisiune HD neîntreruptă.

calculator videochat configuratDatorită pregătirii deosebite pe care noi punem accentul, personalul Tehnician  Suport videochat poate remedia orice problemă apărută. Considerând că avem cele mai performanţe dotări videochat, echipamentele noastre HIGH DEFINITION nu afişează erori, nu se blochează, şi întotdeauna timpul maxim de aşteptare pentru rezolvarea unei probleme tehnice apărute este echivalentul a 5 minute, timp suficient pentru înlocuirea oricărui echipament defect. Dacă eşti băiat, ai între 20 şi 29 de ani, cunoşti hardware şi software din domeniul videochat la nivel avansat, ai sansa să ni te alături. Conditiile sunt foarte bune, pentru ca noi punem accentul pe oameni si pe performanta. Suntem în permanentă căutare a celor mai buni oameni din domeniu, iar pentru noi jobul de Tehnician Suport videochat reprezintă o veriga importantă a bunei funcţionarii a businessului.

barbat saten cu bluza neagra

Doresti să ne contactezi sau să programezi un interviu? Vrei să schimbi studioul? La noi vei gasi echipa cu care poti face performantă.

Şos. Ştefan Cel Mare, Nr.14, Sector 2, (Stadion Dinamo) Bucureşti
STAŢIE METROU : ŞTEFAN CEL MARE

Str. Mihai Eminescu, Nr.104C, Sector 1, (Piaţa Romană) Bucureşti
STAŢIE METROU : PIAŢA ROMANĂ

numar telefon contact Ok Studio videochat Bucuresti whatsappadresa de email contact Ok Studio videochat Bucuresti