Suntem 100% Freemium

Avem ani de experiență in tot mai popularele platforme Freemium. OkStudio este primul si cel mai bun studio 100% Freemium. Ce inseamnă acest lucru? In cadrul OkStudio, nu te vom obliga sa lucrezi pe Jasmin sau alte siteuri de Privat, nu va fi nevoie sa ai minim 200 de ore online pentru a avea succes, nu va trebui să porti rochii sclipitoare și sa simulezi bogația pentru a atrage vizitatorii cu bani. Noi iți cerem doar să fii tu, o ființă umană si naturală dar receptivă la tot ceea ce iți propunem, pentru că da, la noi vei avea parte de trainer 24/7, incă din prima zi.

Ca sa ințelegi diferența, Premium inseamna siteuri in care trebuie sa duci vizitatorul din Free chat in zona de Privat pentru a putea beneficia de incasări de pe urma activității tale de model videochat. Un pic cam complicat pentru că siteurile de tip Freemium prind tot mai mult teren. Freemium inseamnă siteuri in care totul se petrece in zona de Free chat, unde vizitatorii oferă tips (bacșiș) modelelor favorite. Acestia plătesc in tokens (jetoane) pentru diferite acțiuni pe care modelul le face, fie pentru că au un model favorit ori pentru că doresc sa iși arate superioritatea in fața altor vizitatori cheltuind cat mai mult. Tipic masculin, nu-i așa? Jetoanele oferite de vizitatori sunt convertite in USD și incasate in contul tău bancar, la sfarșitul perioadei.

Pentru a putea deveni un model Freemium de succes, este nevoie de munca și mai ales de dorința de a reusi. Inceputul este greu și anevoios cateodată și trebuie sa știi că poate exista si aceasta etapa, dar este doar o etapa care te pregateste sa imbrățisezi succesul atunci cand acesta va veni. Toți pașii in viată necesită timp și pregatire, iar noi vom interveni in a te duce cat mai rapid spre glorie. Poți fi oricine vrei atată timp cat iți dorești cu adevărat succesul. Avantajul in cadrul OkStudio este că poți fi naturală și te poți comporta natural, acest tip de personalitate cu care noi lucram de multi ani dovedindu-se perfectă pentru siteurile de tip Freemium. Reușitele inregistrate de modelele noastre de-a lungul timpului sunt numeroase si extrem de valoroase. In clipul alăturat poți vedea unul dintre modelele OkStudio care primeste in zona de Free chat un bacșiș de 100 001 jetoane. Poate te intrebi cat inseamnă asta? Well, nici mai mult nici mai putin de $ 5000 USD (dolari), obținuti intr-un minut. Asta nu inseamnă că in spatele acestui minut nu există ore de pregatiri, discuții cu vizitatorii, atitudine potrivită si naturală plus multă organizare din partea echipei de traineri a OkStudio. In afară de numeroase premii obtinute la AwAwards, LiveCamAwards, Ynot Awards, BCams Awards modelele OkStudio castigă sume colosale lucrand intr-un stil exact opus fata de toate celelalte studiouri din Bucuresti. Modelele de top de pe siteurile Freemium ating incasări lunare spectaculoase, depășind $ 50 000 USD lunar, atata timp cat sunt dedicate si implicate 100% in tot ceea ce fac. Oferta noastră pentru tine in cazul in care optezi sa lucrezi Freemium este spectaculoasă, la fel ca proiectele in care vei ajunge să participi alaturi de noi.

 • comision 75% inca din prima zi;
 • venituri garantate intre 1500  si 2500 lei in contul tău;
 • mediu de lucru profesional, suport trainer și tehnic 24/7;
 • acces garderobă incă din prima zi;
 • makeup și hairstyle incă din pima zi;
 • training specializat impreună cu angajatii siteurilor Freemium;
 • accesul in programul Selected (comisioane mari, operatii estetice, concedii luxoase, etc.);
 • sedințe foto și video profesionale in locații speciale;
 • broadcasting periodic din locații spectaculoase;
 • opțiune de construire canale social media si site personal;
 • colaborare in mediu 100% legal cu toți banii la vedere;
 • posibilitatea participării la evenimente (Europa, USA, etc.);
 • multe, multe alte beneficii;

Nu mai aştepta! Contactează-ne telefonic sau prin intermediul chatului pentru a afla totul despre ce condiţii de angajare videochat trebuie să îndeplineşti pentru a colabora cu OkStudio în urma unui interviu de angajări videochat în Bucureşti.

fata blonda care foloseste telefonul mobil roz

Doresti sa ne contactezi sau sa programezi un interviu? Vrei sa schimbi studioul? Nu ai experienta? Ai lucrat in videochat si ai fost dezamagita? Discuta cu noi, te vom ajuta. OkStudio videochat va lucra pentru succesul tau!

Şos. Ştefan Cel Mare, Nr.14, Sector 2, (Stadion Dinamo) Bucureşti
STAŢIE METROU : ŞTEFAN CEL MARE

Str. Mihai Eminescu, Nr.104C, Sector 1, (Piaţa Romană) Bucureşti
STAŢIE METROU : PIAŢA ROMANĂ

*Joburile de model videochat sunt disponibile doar pentru PERSONAL FEMININ.

numar telefon contact Ok Studio videochat Bucuresti whatsappadresa de email contact Ok Studio videochat Bucuresti