Echipa OkStudio

Echipa OkStudio este construită din cei mai buni profesionişti în domeniu, iar aceştia stau în spatele fiecărui model de succes, care lucrează în cel mai bun studio videochat. Astfel oamenii care lucrează pentru echipa de modele videochat, sunt atent selectaţi din companii de top, pentru a obţine o eficientă maximă în orice departament al studioului nostru. Noi, considerăm că videochatul este un business care poate fi condus într-un mod profesionist şi care poate genera performanţă maximă atâta timp cât este manageriat cu atenţie de echipa OkStudio.

patru oameni care stau la birou

Astfel managerul nostru selecţionează doar persoane de top, capabile care pot gestiona cu calm şi profesionalism orice fel de situaţie apărută. La fel de importantă este şi integrarea în cadrul echipei, acest lucru fiind obligatoriu pentru a putea lucra eficient. Odată începută colaborarea ne ocupăm intens de trainingul şi intergrarea personalului nou angajat în echipa OkStudio, pentru ca ulterior tu să fii pe deplin mulţumită de rezultatele obţinute. Acesta este unul dintre atuurile OkStudio, iar acest lucru ne-a adus apreciere în piaţa studiourilor de videochat dar mai ales printre colectivul de modele videochat, care sunt mereu mulţumite de condiţiile întâlnite în cel mai bun studio videochat din Bucureşti.

Construcţia brandului OkStudio este una sănătoasă şi durabilă, astfel că organizarea noastră este similară cu a unei companii de top din alt domeniu. OkStudio beneficiază de departament tehnic, departament fianciar-contabil, departament HR, departament creaţie şi editare foto/video.

Echipa OkStudio lucraza in birou

În afară de aceste aspecte fireşti de altfel în cadrul oricărei companii de top, oferim modelelor noastre, make-up gratuit în studio, hair-style gratuit în studio, cât şi şedinţe foto-video gratuite. Această organizare complexă o vei întâlni doar în cadrul celor mai puternice studiouri din domeniul videochat, pe când în cadrul studiourilor mici (de multe ori ilegale), vei avea parte doar de promisiuni şi teste, pe pielea ta evident.

Activitatea în echipa este parte a planului nostru de dezvoltare pe termen lung, şi a devenit un tipar pentru desfăşurarea activităţii. În echipa OkStudio, fiecare membru îşi cunoaşte cu exactitate atribuţiile, şi astfel poate răspunde cu rapiditate oricărei solicitări venită din patrea modelelor videochat.

echipa OkStudio high five

Ne dorim că tu, să vii în fiecare zi cu plăcere la muncă, fie că eşti model videochat, trainer videochat, tehnician suport videochat sau manager. Astfel îţi vom oferi periodic bonusuri pentru stimularea performanţei, concursuri cu premii tematice care îţi pot aduce o bine meritată răsplată, team-buildinguri alături de colegi pentru o mai bună cunoaştere a colectivului din care faci parte, training şi pregătire atât în studio cât şi la cursuri naţionale sau internaţionale pentru că tu să îţi poţi depăşi limitele alături de noi. De aceea dacă ştii că poţi face performanţă şi doreşti să o arăţi, noi îţi dăm o şansă şi te aşteptăm în echipa OkStudio.