Dotari OkStudio

La capitolul dotări OkStudio, ne putem laudă din mai multe puncte de vedere cu cele mai bune condiţii, care ne-au adus şi titlul de cel mai bun studio videochat, din partea modelelor care au lucrat şi lucrează alături de noi. Astfel în studioul din Bucureşti, vei avea parte de spaţii amenajate ultra modern, calculatoare super performanee de ultima generaţie, precum şi de camere video capabilă să transmită tehnologia HD 1080i. monitor cu camera web, pe un tapet cu floriSpre exemplu ai mai întâlnit până acum acest model de camera într-un alt studio videochat? Este o camera HD 1080i cu mişcare stânga - dreapta, sus - jos, din telecomanda wireless (fără fir). Astfel împreună cu un monitor LED de 126 cm, probabil mai mare decât un televizor pe care îl intalnesti in majoritatea caselor romanilor, tu să poţi vedea cu uşurinţă tot ceea ce se întâmplă în camera ta virtuală de chat din orice loc al spatiului de lucru. Printre alte dotări OkStudio, oferim spaţii de lucru moderne cu un look impresionant. Ne dorim fim cei mai buni din domeniul videochat, aşa în afară de o imagine superbă în momentul în care avem solicitări pentru angajări videochat, ne dorim lucrăm într-un mediu armonios, curat si placut. Ne-am ocupat de amenajarea în detaliu a fiecărui colţişor din studio pentru ca totul să arate impecabil de la A la Z şi tu să te simţi mereu bine dispusă şi să vii cu drag la muncă. hol cu poze care contin feteCând vorbim despre dotări OkStudio, colegele noastre din echipa de modele videochat, cât şi trainer videochat propun schimbări şi îmbunătăţiri care ar fi pe gustul lor. Spre exemplu acest hol de la etajul 1 al studiolui videochat OkStudio a fost amenajat conform dorinţei lor, şi putem spune că au făcut o treaba minunată, aspectul fiind de 5 stele. Atmosfera din studio este foarte importantă pentru noi şi ne dorim că modelele noastre să se bucure astfel de cele mai bune condiţii de muncă. Fiecare locaţie dispune de o echipa tehnică, al cărei scop este întreţinerea şi creşterea permanentă a ceea ce noi numim dotări OkStudio.

Revenind la partea tehnică un alt aspect important din categoria dotări OkStudio, eşe reprezentată de conexiunea la internet. Cel mai bun studio videochat din Bucureşti dispune de 3 conexiuni internet simultane, de mare viteză, capabile să susţină în permanentă infrastuctura studioului. Astfel în cazul unei avarii la vreuna din conexiunile internet de mare viteză, se face trecerea către celelalte 2 conexiuni şi astfel tu nu vei avea timp petrecut în aşteptarea remedierii problemei de conexiune.

dotari OkStudio intretinute de tehnician suport videochat

Computerele sunt de ultima generaţie, sunt updatate la zi, şi reconfigurate în luna Martie 2016, update în care au primit pe lângă hard diskuri SSD şi plăci captura HD, noi procesoare i7 şi un plus de 8 GB memorie RAM. Astfel tu nu vei simţi nici un fel de scădere a performanţei indiferent că lucrezi cu 1 site videochat, sau cu 10 siteuri videochat. Toate acestea sunt completate de echipa tehnică; apelând la tehnician suport videochat, vei avea rezolvarea oricărei probleme tehnice în maxim 5 minute de la semnalarea ei, pentru că tu să nu întâmpini nici o greutate în desfăşurarea jobului de model videochat într-un studio 100% profesional.

Şi că totul să fie complet când vorbim despre dotări OkStudio, ne putem laudă şi cu un stoc de accesorii vestimentare de foarte bună calitate (import USA), care sunt puse la dispoziţia modelelor cu care colaborăm.

De reţinut, la OkStudio, în cel mai bun studio videochat din Bucureşti:

  • Nu se întrerupe conexiunea internet (nu pică netul) mai mult de 1 minut, la o luna;
  • Nu ai probleme cu calculatoarele, iar orice problema apărută se rezolva în maxim 5 minute de la semnalare;
  • Ai oportunitatea de a contribui alături de echipa de modele videochat la îmbunătăţirea a tot ceea ce înseamnă dotări OkStudio;

În multe situaţii am povestit cu modelele videochat sosite la interviuri în OkStudio, despre studiouri în care "pică netu", sau nu aveau suport tehnic, sau suportul tehnic nu ştia să rezolve nici o problema, sau se bloca mereu calculatoru, sau nu aveau trafic, sau nu se vedea HD camera pe site, sau... sau... sau... . Dezamăgitor de multe situaţii, pe care ne luăm angajamentul să nu le întâlneşti în nici una din locaţiile OkStudio.