OkStudio este cel mai bun studio videochat din Bucureşti, apreciat de modele videochat din toată ţară, cât şi de alte studiouri din domeniu. Cu o echipa puternică compusă din trainer videochat, tehnician suport videochat şi manager, fiecare locaţie OkStudio excelează prin calitate şi performanţe fianciare demne de invidiat.

Cel mai bun studio videochat from OK Studio Bucuresti on Vimeo.

OkStudio a fost lansat pe piaţă de videochat din Bucureşti în anul 2009, făcând parte din grupul de studiouri ChatStudio, cu o vechime pe piaţă din anul 2004. Echipa OkStudio este compusă din adevăraţi profesionişti pe fiecare ramură de lucru, astfel încât calitatea oferită să fie comparabilă cu orice altă firma de top din orice alt domeniu de prestări servicii.

fata satena care sta pe fotoliu

Nevoia de impunerea a unui standard de calitate foarte ridicat, ne-a făcut să ne păstrăm locul printre primele 3 studiouri videochat ultra-performante, din Bucureşti. Această poziţie am menţinut-o prin dezvoltarea permanentă a celor mai performante strategii de lucru, cât şi folosirea celor mai noi echipamente de transmisiune în format HD. Astfel am introdus, în piaţă studiourilor videochat din Bucureşti, noi tehnologii şi tehnici de lucru care s-au dovedit a fi extrem de performante.

OkStudio este singurul studio videochat creat de profesionişti şi, ulterior, condus de profesionişti în domeniul managementului. Astfel în cei peste 6 ani de funcţionare beneficiem de un nume şi un renume "curat", toate modelele care cu colaborat şi care colaborează cu noi la această ora, fiind pe deplin mulţumite de alegerea făcută. Managementul profesional de care beneficiază OkStudio se regăseşte în fiecare aspect al celui mai bun studio videochat din Bucureşti.

  • Organizare impecabilă la OkStudio

În fiecare zi o întreagă echipa compusă din minim 12 oameni lucrează că tu să nu întâmpini nici un fel de problema în desfăşurarea activităţii. Şi acest lucru se regăseşte în incasirle foarte mari ale echipei de modele videochat care colaborează cu OkStudio.

  • Eficientă totală la OkStudio

Nouă ne place să vedem un zâmbet de mulţumire din partea fiecărui model ori de câte ori apelează la noi. Astfel la noi banii se plătesc la date prestabilite, problemele tehnice se remediază în maxim 5 minute de la semnalare, nu există penalizări sau amenzi, iar condiţiile din studio sunt îmbunătăţite de fiecare dată când tu modelul videochat ai o idee bună.

  • Corectitudine absolută la OkStudio

Toţi banii câştigaţi de ţine îţi aparţin. Tu ai în permanentă acces la câştigurile tale şi le poţi verifică la orice ora. Plăţile se face mereu la timp, indiferent dacă studioul nostru îşi primeşte banii sau nu. În cel mai bun studio videochat din Bucureşti, nu vei fi nevoită să stai cu frică, precum că nu vei fi plătită, deoarece la noi toate plăţile se fac corect, punctual şi mai ales transparent.

  • Intimiate deplină la OkStudio

Jobul de model videochat este un job sigur alături de noi. Fiecare model are camera sa individuală, dulapul său individual, iar toate detaliile care ţin de identitatea ta sunt protejate 100%. Astfel, atâta timp cât tu păstrezi confidenţialitatea datelor tale personale în mediul online, nimeni sub nici o formă nu poate afla că tu lucrezi pe siteurile de videochat, sau într-un studio.

  • Legalitate 100% la OkStudio

Din nevoia de a păstra cele mai înalte standarde ale calităţii studiourilor noastre, lucrăm doar în totală legalitate. Este foarte important să te asiguri că studioul cu care colaborezi îţi plăteşte încasările în mod legal şi transparent. Nu tolerăm muncă "la negru", sau "la gri" şi te sfătuim şi pe ţine să nu accepţi să lucrezi în alte condiţii decât 100% legale. Noi nu ne dorim să ajungem vedete la TV, sau mai rău prin tribunal. Dar TU?