Cel mai bun studio videochat

OkStudio prin experienţă să şi prin echipa din care este format colectivul, a devenit în scurt timp foarte apreciat de modele. În studioul nostru, regulile sunt pe înţelesul tuturor, nu există amenzi, iar toţi muncim pentru rezultate şi satisfacţie. Ne place că la sfârşitul unei perioade un nou model să vină să ne mulţumească pentru performanţele de care dăm dovadă. Satisfacţiile jobului ca trainer videochat, sau că tehnician suport videochat sunt de multe ori mai mari decât o satisfacţie financiară, bine-meritată de altfel. Imaginează-ţi că în acest job mereu apare ceva nou, provocările fiecărei zile sunt diferite. Efectiv nu există rutină în cel mai bun studio videochat din Bucureşti.

trei fete cu ochelari de soare

Am fost alături de modelele noastre întotdeauna, le-am fost aproape atât la bucurii cât şi la supărările prin care au trecut. Am avut ocazia de a întâlni modele, oameni minunaţi, frumoşi, cu aripi şi vise. Aripi care s-au întins alături de noi, şi vise care au devenit realitate prin intermediul a ceea ce ele au numit cel mai bun studio videochat din Bucureşti. Poate şi tu când citeşti aceste rânduri nu crezi că mai există oamenii şi businessuri cu principii sănătoase, dar să ştii că tot ceea ce îţi doreşti este doar la un click distanţă.

Aşa vom fi alături şi de ţine, încă din prima clipă, dacă ne vei da voie, şi cu siguranţă şi tu într-o bună zi vei spune că ai avut cel mai bun parcurs în carieră de model alături de cel mai bun studio videochat din Bucureşti.

trei fete fericite pe plaja zambind

În colectivul celui mai bun studio de videochat din Bucureşti, vei întâlni oameni, nu şefi. Într-un business video-chat modelele nu sunt angajaţi propriu-zişi, modelele sunt parteneri de afaceri. La fel că în cazul unui cântăreţe, artiste sau actriţe, modelul are o întreagă echipa în spate, care îi asigura succesul. Sunt necesari mulţi paşi că un model să aibă un parcurs perfect. Dar în aceeaşi măsură, chiar dacă vinde imagine şi text, jobul unui model nu se compară cu jobul unei vânzătoare, sau a unui simplu prestator de servicii. Modelul videochat este cel mai bine platit actor. Modelul primeşte susţinere din partea studioului, îndrumare, sfaturi din experienţă, suport logistic şi financiar, promovare şi în cazul în care doreşte o carieră de succes, expunerea necesară. Totuşi studioul OkStudio este stafful tău, echipa care te va însoţi pe drumul succesului. Alături de noi te vei simţi că într-o familie, la fel ca într-un grup de prieteni. Noi nu suntem doar un alt angajator videochat, noi suntem o echipă care ne ajutăm împreună pentru a atinge cele mai înalte performanţe. Pentru unele modele am devenit o a doua familie, şi practic pentru noi managerii acestui business studioul a devenit a doua noastră casă, locul unde muncim este şi locul unde ne bem cafeaua în fiecare zi, unde luăm micul dejun, masă de prânz sau cină, locul unde ne uităm la televizor, locul unde radem şi glumim, locul unde ne facem noi prieteni şi facem noi planuri de viitor. Aceste cuvinte ni le-au transmis modelele noastre pe care suntem mândrii că le-am întâlnit, fie că am colaborat 1 an sau 10 ani. Oricare va fi alegerea ta, vei găsi echipa care să te susţină până la capăt, pentru că noi vrem să fim şi pentru tine cel mai bun studio videochat din Bucureşti.

fata blonda care foloseste telefonul mobil roz

Doresti sa ne contactezi sau sa programezi un interviu? Vrei sa schimbi studioul? Nu ai experienta? Ai lucrat in videochat si ai fost dezamagita? Discuta cu noi, te vom ajuta. OkStudio videochat va lucra pentru succesul tau!

Şos. Ştefan Cel Mare, Nr.14, Sector 2, (Stadion Dinamo) Bucureşti
STAŢIE METROU : ŞTEFAN CEL MARE

Str. Mihai Eminescu, Nr.104C, Sector 1, (Piaţa Romană) Bucureşti
STAŢIE METROU : PIAŢA ROMANĂ

*Joburile de model videochat sunt disponibile doar pentru PERSONAL FEMININ.

numar telefon contact Ok Studio videochat Bucuresti whatsappadresa de email contact Ok Studio videochat Bucuresti