Plati Videochat

Cu sigutanţa că în momentul în care te gândeşti să începi o colaborare cu un studio, trebuie să fii informată şi despre plăţi videochat. Este esenţial să cunoşti foarte bine felul în care urmează să fii plătită, la fel că în orice alt domeniu, pentru că o greşeală neobservată poate avea urmări importantate chiar şi pentru tine.

carti de credit

Prin urmare întotdeauna când primest plăti videochat, este obligatoriu că plăţile respective să aibă o baza legală, un contract semnat de ambele părţi, contract în limba română, semnat cu o companie românească precum am detaliat în capitolul legalitate. Orice plata vei încasa, este esenţial să o primeşti într-un cont bancar românesc şi nu pe un card "care vine acasă" dintr-o ţară exotică. În acest fel vei şti cu siguranţă că studioul alături de care colaborezi are o baza legală din punct de vedere juridic şi mai ales fiscal. În anul 2016, în continuare există studiouri de videochat şi modele independente care practică evaziunea la scară largă. Studiourile videochat de multe ori îşi plătesc modelele fără a avea o baza legală şi fără a respectă legislaţia fiscală.

fata bruneta cu sacou roz

Problema reală este, că tu, modelul videochat acceptând să lucrezi în acest fel, vei fi părtaşă la infracţiunile comise de studioul pentru care lucrezi şi în final există riscul că tu să fii nevoită să plăteşti pentru greşelile lor. Nu îţi asuma riscuri, alege un studio cu vechime pe piaţă şi cu o principii sănătoase de business.

Într-o colaborare cu OkStudio nu vei întâlni astfel de situaţii, în compania noastră toţi angajaţii lucrează în baza unui contract bine pus la punct, toţi banii sunt plătiţi în mod transparent, la vedere, taxele tale sunt plătite în termen, fără întârzieri sau omisiuni. Trebuie să fii conştientă că în orice domeniu comercial din România, singura cale prin care tu nu vei avea niciodată probleme cu legea, este să lucrezi 100% legal, să lucrezi în baza unui contract, să îţi impozitezi câştigurile aferente jobului pe care îl ai şi să îţi onorezi în general obligaţiile fiscale la termenul stabilit. Sunt şi au fost situaţii în care modele cu vechime în domeniu s-au trezit cu poliţia la uşa studioului sau chiar şi la uşa casei, nu merită să îţi asumi acest risc şi să treci printr-o astfel de experienţă, pentru nici o suma.

fata blonda cu bluza turcoaz

OkStudio plăteşte modelele sale DOAR în cont bancar românesc, nu pe carduri de credit/debit din ţări exotice. Astfel vei semna pentru banii încasaţi, iar taxele vor fi virate către instituţiile avizate de gestionarea lor în fiecare luna. Perioadele în care OkStudio efectuează plăţi videochat sunt: 22 ale fiecărei luni pentru perioada 1-15 ale lunii (avans) şi 6 ale lunii următoare pentru perioada 16-31 ale lunii precedente (lichidare). Termenul minim de plată al incasărilor este de 6 zile lucrătoare, timp in care îţi poţi verifica personal incasările pe siteurile de videochat.

Exemplu: veniturile generate în perioada 1.1.2016 - 15.1.2016 îţi sunt plătite pe 22.1.2016.

OkStudio de altfel îţi garantează prin contract plata tuturor încasărilor aferente activităţii tale, indiferent dacă compania îşi primeşte banii sau nu de la siteurile videochat. Aşa ar trebui să arate orice sistem de plăti videochat în orice studio din domeniu.