Concurs Studio

Lunar sau trimestrial OkStudio organizează cate un concurs la care participa echipa de modele videochat. Premiile puse la dispoziţie au o valoare cuprinsă între 30$ dolari şi 3000$ dolari, fiind puse la dispoziţie în mare parte de siteurile pe care tu modelul videochat distribui prodcţiile video/audio şi text.

doua fete fericite se imbratiseaza

Fiecare concurs are o temă diferită, şi cel mai important, nu se adresează cu precădere modelelor videochat care generează încasări importante ci întregii echipe de modele videochat. Astfel am dorit că toate modelele videochat să aibă o şansă reală la un premiu important al cărui valoare, adăugată la încasările videochat să poate totaliza un comision videochat de peste 60%. Precum poţi vedea în articolul de pe blogul nostru, premiile sunt primite de către modele, iar extragerea lor are loc live, cu participarea tuturor, atăt modele căt si traineri. Premiile din cadrul fiecărui concurs sunt extrem de atractive, mereu diferite şi pe placul modelelor care colaborează cu noi. fata intinsa cu prosop pe capPremiile de care modelele videochat au avut parte până în acest moment sunt foarte variate, au avut valori diferite, dar şi tematică diferită în funcţie de obiectivele şi sezonul in care se desfasoară concursul. Perioada de timp pe care s-au organizat concursurile a fost aleasă în funcţie de valoarea premiului, astfel un premiu mai mic, a fost primit pentru un concurs desfăşurat pe o perioada scurtă, de maxim 1 luna, iar un premiu mai mare, a fost primit în cadrul unui concurs desfăşurat pe o perioada de timp mai mare cuprinsă între 3 şi 6 luni. De fiecare dată rezultatele obţinute au fost pe măsură aşteptărilor şi ne-au motivat continuăm organizarea de concursuri periodice. Printre premiile acordate la concurs au fost:

  • Un "moft" în valoare de 5000$ dolari;
  • Îmbunătăţiri estetice şi tratamente corporale în valoare de 4000$ dolari;
  • Un sejur de 2 persoane într-o staţiune exotică AllInclusive;
  • O excursie de 2 persoane într-o renumită staţiune montană AllInclusive;
  • Un telefon mobil, cel mai nou model;
  • O tableta , cel mai nou model;
  • Un voucher pentru achizitionarea parfumului preferat;
  • Un voucher la un salon de cosmetică şi coafură;
  • Un voucher pentru cumpărături;
  • Un voucher la sala de fitness;

fata fericita cu fusta verde

Şi lista poate continuă. Astfel la OkStudio, termenul de concurs reprezintă un prilej de câştig pentru oricare dintre modelele colaboratoare, fie că sunt noi angajate, sau cu vechime în cadrul studioului. Tematică concursurilor nu ţine de încasări sau de timpul petrecut online, ci de calitatea imaginii modelului, de atingerea targeturilor, de interesul care îl acordă unor anumite siteuri, care de altfel şi oferă aceste premii consistente. Şi tu ai şansă de a câştigă oricare dintre concursurile organizate, dar pentru asta trebuie să fii model activ, în cadrul celui mai bun studio videochat din Bucureşti, OkStudio. Toate premiile au fost puse la dispozitia modelelor de catre siteurile videochat cu care OkStudio colaborează, iar rezultatele au fost pe măsura asteptărilor astfel incăt s-a ajuns la organizarea periodică a astfel de concursuri.