Comision Videochat

În cadrul OkStudio, acordăm o foarte mare importantă încasărilor rezultate din comision videochat. Modelul videochat generează vânzări pe siteurile de videochat, care sunt convertite în bani, şi plătite sub formă unui comision, conform contractului semnat încă din prima zi.

fata bruneta cu ochelari de vedere

Sumele astfel rezultate variază la fiecare model în parte, precum am explicat şi în secţiunea de câştiguri videochat. Acestea pot ajunge sau depăşi 5000$ dolari cu lejeritate. Un aspect foarte important îl reprezintă şi preţul per minutul de prestaţie artistică privată, primit de către studioul cu care colaborezi, cât şi modul în care sunt afişate câştigurile pe siteurile videochat. Astfel un model care generează vânzări într-o conversaţie privată, poate genera încasări de până la 80% din vânzări. Preţul pentru fiecare minut de conversaţie privată variază de la 1$/min până la 6$/min. Modelul videochat, încasează o suma netă egală cu minim 50% din veniturile generate pe siteurile de videochat. Procentul variază în funcţie de încasările modelului videochat, cât şi de condiţiile contractului semnat. Astfel pentru sume ce depăşesc 10000$ dolari modelul poate încasa până la 60% din suma, în anumite condiţii.
fata bruneta care arata un graficNu comisionul este important ci preţul pentru fiecare minut de prestaţie artistică.
Făcând un calcul simplu, la OkStudio, pe siteul de videochat "Z" preţul per minut plătit către studio este de 2$, astfel modelul primeşte un minim de 1$ pentru fiecare minut avand un comision videochat de 50%. În alt studio care are negociat un preţ pe minut mai mic, pe acelaşi site de videochat "Z" preţul per minut plătit către studio este de 1$, iar modelul că să ajungă la aceeaşi suma primită la OkStudio ar trebui să primească un comision videochat de 100% din partea studioului, lucru care este economic imposibil. Prin concluzie un comision de 50% la OkStudio, poate reprezenta o suma mai mare decât un comision de 75% în alt studio.
Un exemplu real întâlnit în activitate, ne-a arătat diferenţa care poate exista între studiouri la capitolul comision videochat. Un model videochat a incetat colaborarea cu studioul nostru şi a decis să lucreze pentru alt studio, care era mai aproape de zona în care locuia. fata bruneta cu bluza alba cu bulineO dată începută activitatea în studioul respectiv, modelul care cunoştea exact ce câştiguri videochat trebuie să aibă pe fiecare site în parte, cât şi preţul per minut primit în studioul nostru, a observat că pe unul dintre siteuri, site pe care respectivul model câştiga majoritatea banilor, primea un preţ pentru minutul de conversaţie privată, egal cu jumătate din cât primea la OkStudio. Întrebând managementul studioului respectiv despre plata per minut de pe siteul respectiv, i-a fost răspuns că aceea este suma pe care studioul o primeşte de la site, şi că nu pot ajunge la suma pe care o primea anterior de la fostul studio (OkStudio). După o scurtă perioada, modelul a revenit în cadrul OkStudio, ne-a relatat această întâmplare, şi le-a povestit inclusiv colegelor sale despre această dezamăgire întâlnită în procesul de schimbare a studioului. La fel ca şi ţine, ne dorim să primim cel mai mare preţ per minutul de prestaţie artistică a modelului videochat iar acest lucru îl vei vedea personal în statisticile tale pe siteurile de videochat pe care vei lucra, accesul la vizualizarea încasărilor fiind nelimitat şi nealterat.