Castiguri Videochat

OkStudio, prin capacitatea să de training şi promovare a modelelor poate aduce în discuţie câştiguri videochat demne de o companie multinaţională. Astfel în cadrul celui mai bun studio videochat din Bucureşti, echipa de modele videochat are parte de cel mai bun trainig în domeniu, cât şi de reclamă şi promovare prin metode specifice pentru a asigura o mai bună poziţionare şi vizibilitate pe siteurile de videochat, şi prin urmare încasări mai mari decât media pieţei.

Cât poate câştigă un model care lucrează într-un job videochat?

Alături de studioul potrivit, un model fie model începător sau model cu vechime, poate avea parte de câştiguri videochat importante atâta timp cât urmează strategia de promovare pusă la cale de studio şi de echipa de traineri. În următoarele exemple vom detalia mai multe cazuri care pot face diferenţa între sumele câştigate de modele videochat, după cum urmează.

  • Model începător

fata satena cu rochie umar gol

Este modelul cu experienţă minimă într-un studio videochat, ori care nu a avut parte de pregătire adecvată pentru performanţă. Un astfel de model trebuie să aibă cunoştinţe medii de limba engleză pentru a putea evolua rapid, şi multă dorinţa de muncă. În videochat banii mulţi, pe care îi face un model avansat, de exemplu, sunt rezultatul a unui efort susţinut alături de o echipa completă care lucrează în spatele modelului respectiv. Un model începător poate genera sume care variază între 300$ dolari până la 2000$ dolari. Dar pentru a atinge maximul şi mai sus de atât este nevoie de răbdare şi voinţă. Videochatul este cel mai bine plătit job, dar în aceeaşi măsură este un job destul de greu atunci când vorbim de performanţă.

  • Model mediu

fata satena cu rochie neagra

Este modelul cu experienţă de 6 luni minim în videochat, un model stabil care nu a schimbat 6 studiouri videochat în 6 luni, un model care a înţeles că sunt zile bune şi zile mai puţin bune, dar în ciuda acestor hopuri şi-a păstrat zâmbetul şi încrederea în reuşită. Un astfel de model are o bună experienţă conversaţională în limba engleză, şi cunoaşte abordarea membrilor de pe siteurile de videochat. Imaginea este mereu fresh, şi îşi respectă cu stricteţe timpul petrecut online, pentru a putea avansa în permanentă. Un model mediu se poate laudă cu câştiguri videochat cuprinse între 1500$ dolari şi până la 4000$ dolari, chiar şi peste în multe cazuri întâlnite. Modelul mediu este modelul care nu se plafonează şi care ia fiecare zi de muncă că pe o nouă provocare în a depăşi o nouă limita. Videochatul că orice altă activitate trebuie făcut cu interes şi răbdare.

  • Modelul avansat

fata satena eleganta cu cercei

Este modelul cu experienţă de minim 12 luni în videochat, cu stabilitate şi dorinţa de muncă, pentru care o zi proastă înseamnă 250$ dolari generaţi. Un astfel de model conduce discuţiile şi prestaţiile artistice de siteul de videochat, şi nu se lasă condus. Modelul avansat are mereu o imagine strălucitoare, este mereu machiat, aranjat şi accesorizat la maxim, precum o poză dintr-o revista. Modelul videochat avansat are o imagine impecabilă şi este un model complet, de la unghiile perfecte până la coafură mereu aranjată. Programul acestui model nu este un program ci o joacă, o distracţie. Vine la muncă şi nici nu îşi da seama când a stat 4-5-6-7-8-9 ore online, doar că la sfârşitul timpului de lucru se poate laudă că a încasat un salariu mediu pe economie în ziua respectivă. Un model avansat are parte de cuprinse între 4000$ dolari şi 20000$ dolari, poate chiar mult mai mult. Modelul avansat este modelul care iubeşte expunerea, iar faptul că practică videochat este o mândrie, nu o povara. Pentru un astfel de model limita este doar în mintea celor ce nu înţeleg performanţă.

Astfel cand vorbim despre castiguri videochat chiar şi tu poţi câştigă sume cuprinse între 300$ dolari şi 20000$ dolari, depinde doar unde vrei să fii. Tu alegi singură dacă ajungi în top sau rămâi doar cu gândul că ai lucrat cândva la videochat. Importantă este şi echipa alături de care lucrezi cât şi studioul pentru care lucrezi. Aceste componente sunt cele care definesc câştigul tău final. Din experienţă, multe modele aşa zise independente au parte de eşec şi cred că videochatul înseamnă doar câteva sute de dolari chinuiţi în două luni, sau multe modele din studio au parte de un prim eşec când aşa numitul studio pentru care lucrează nu le pune la dispoziţie decât o camera şi un calculator şi invitaţia de a face bani. Secretul unui model de succes în videochat este în realitate echipa din spatele modelului respectiv. Şi precum succesul la un studio sau acasă nu reprezintă succesul la orice alt studio, la fel şi eşecul că model independent sau la studio nu reprezintă eşecul în orice alt studio profesional de videochat. Alege să lucrezi cu profesionişti din domeniu, nu iti pierde timpul cu amatori.