Bonus Studio

OkStudio îţi oferă un sistem recompensare sub formă de bonus, pentru a îţi stimula performanţă în videochat şi în acelaşi timp pentru a îţi mulţumi că ne-ai ales pe noi să îţi fim alături pe drumul succesului şi evoluţiei personale. Sistemul de recompensare cuprinde diverse bonificatii pentru activităţile şi evenimentele din timpul colaborării tale cu OkStudio.

fata blonda cu un cadou in mana

Întotdeauna vom vedea cu ochi buni şi vom aprecia seriozitatea şi efortul depus de echipa de modele videochat pentru a ajunge în top. Considerăm că stimularea performanţei este benefică într-o echipa funcţională, şi bine pusă la punct, de aceea în afară de bonusurile primite de către manager videochat, trainer videochat, şi modelele videochat au nevoie de acelaşi tratament. În cadrul celui mai bun studio videochat din Bucureşti, vei avea fi pe deplin rasplatita pentru evolutia in activitatea videochat, cât şi surprize din partea managerilor cu fiecare ocazie:

  • Bonus ture suplimentare, după ce depăşeşti 5 ture efectuate săptămânal;
  • Bonus target, după ce depăşeşti targetul propus de către trainerul tău videochat;
  • Bonus colegă nouă, pentru fiecare colegă nouă, care începe o colaborare cu OkStudio la recomandarea ta;
  • Bonus continuitate, se acordă după primul an de activitate;
  • Bonus de ziua ta, se acroda în fiecare an de ziua ta, daca vii la munca;
  • Bonus de angajare, se acordă fiecărui model angajat sub formă unui pachet de bun-venit;
  • Bonus zilnic, se acordă sub formă de "răsfăţ" din partea studioului, aleatoriu fără un tipar;

fata bruneta cu cadouLa pachet cu aceste oferte, vei primi de asemenea şi multe alte avantaje videochat, despre care probabil ai citit deja în cadrul siteului de prezentare OkStudio. Prin toate bonusurile care le oferim, nu încercăm să depăşim concurenţă în oferte care mai de care, locaţiile OkStudio fiind în permanentă ocupate la capacitate suficientă. Încercăm doar să ne arătăm orientarea către echipa de modele videochat, şi astfel să le determinăm să obţină rezultate mult mai bune la fiecare perioada. Este foarte important de reţinut că fiecare ofertă este o recompensă pentru modelele care fac efortul de a îşi autodepăşi performanţele. Lenea şi lipsa de interes nu au fost răsplătite de nimeni din domeniu încă, iar noi clar nu suntem interesaţi să promovăm astfel de comportament. Pentru noi cea mai mare răsplată pe care ne-o poţi oferi este un zambet şi o mulţumire, de fiecare dată când simţi că studioul a lucrat în favoarea ta, şi te-a ajutat să depăşeşti un nou target pe care ţi l-ai impus.