Avantajele unui job videochat

fata bruneta cu laptop

Aplicand pentru un job videochat in cadrul OkStudio te bucuri de prestanta celui mai bun studio videochat din Bucuresti, de experienta acumulta in 11 ani de munca, un volum impresionant de informatii si realizari.

 

Astfel ai ocazia sa fii alaturi de oameni care, prin prisma profesionalismului de care au dat dovada, au reusit sa puna bazele unui business solid, recunoscut si premiat la nivel international, oameni ale caror idealuri si viziuni se identifica cu dorinta ta de a face performanta in videochat. Este greu sa reusesti in videochat singura, de aceea este foarte important sa fii sustinuta de un studio videochat puternic care iti poate oferi mai mult decat un birou si un calculator.

Ce beneficii voi avea in calitate de model OkStudio?

In primul rand castigurile. Aplicand la un job videochat evenind unul dintre modelele noastre, la OkStudio, vei alege o metodă sigură şi uşoară de a fi independenta din punct de vedere financiar. Un model videochat de succes, dedicându-se cu seriozitate unei munci continue, va ajunge usor la un nivel de profesionalism ridicat, putand încasa bonusuri substanţiale, câştigurile variind în funcţie de dedicarea, atentia şi importanţa pe care o acordă activităţii de videochat. Un avantaj esenţial în obţinerea acestor performanţe este buna cunoaştere a limbii engleze, la care se adaugă dezinvoltura, naturaleţea si abilitatile conversationale. Incasarile incep de la un minim de 500 Euro. În cel mai scurt timp, urmând sfaturile unui trainer videochat OkStudio, căpătând experienţă, formându-ti un grup de membrii regulati, câştigurile lunare vor atinge uşor sumele de 1500 - 2000 Euro. Cele mai bune şi dedicate modele, ajung la performanţe de minim 6000 - 8000 Euro, chiar si mult mai mult .

Trebuie să ştii de la început, chiar dacă ai lucrat câte 2 luni în 6 studiouri , asta nu înseamnă un an de experienţă . Din contra se poate ca metoda ta de lucru să fie foarte greşită şi să fie necesara multa munca pana sa ajungi pe drumul corect. Dacă ai

fata bruneta care lucreaza pe laptop

lucrat de acasă 5 ani, asta nu înseamnă că ai experienţă. Noi considerăm că experienţa unui model OkStudio in job videochat începe din ziua în care acel model lucrează prima oară la noi în studio. De acolo înainte evoluţia poate fi rapidă, precum în cele mai multe cazuri, sau lentă , precum am întâlnit într-un număr mic de cazuri.

In al doilea rand vei avea parte de un program videochat flexibil. Ca si model videochat îţi poţi organiza programul în multe feluri. În orice situaţie, îţi poţi împărţi timpul în aşa fel încât să îţi fie ţie convenabil.

fata bruneta care sare pe canapea

Şi modelele videochat se duc la liceu, la facultate, au prieteni, familii sau au copii. Pentru toată lumea timpul este important, de aceea noi încercăm să te ajutăm să îţi faci programul în funcţie de viaţă ta personală, sau socială. Programul este structurat în 3 ture, astfel încât iti poţi alege variantele care ti se potrivesc cel mai bine.

Am organizat turele astfel încât toate modelele să poată avea şanse egale în privinţa traficului pe siteuri. Te aşteptăm cu cea mai mare plăcere pentru a stabilii un program videochat adecvat pentru tine.

Nu există un număr maxim de ore lucrate pe săptămâna. Există multe cazuri în care modele noastre lucreaza chiar şi 70 de ore pe săptămâna. Pana la urma modelul nu este angajatul nostru, ci partenerul nostru de afaceri. Dacă doresti să stai peste orele normale acest lucru va fi aranjat direct cu managementul pentru fiecare caz în parte.

In al treilea rand iti vom oferi intimitate si confidentialitate. Confidenţialitatea în videochat este una dintre cele mai importante aspecte ale activităţii, si aici ne referim la protecţia datelor personale ale modelelor de videochat.

fata bruneta cu par lung si ochelari negri alege corect

Ne angajăm prin contract să îţi protejăm identitatea, intimitatea, pentru ca tu ulterior, în cazul în care vrei să renunti la job videochat să fii perfect anonima pentru domeniu. Discutiile din sesiunile private, sunt confidenţiale iar imaginile nu sunt văzute decât de cel care plăteşte. Pentru vizitatorii din România, modelele din studioul nostru nu sunt accesibile, ele nefiind vizibile cand un vizitator din Romania acceseaza siteurile de profil. La cerere putem bloca orice tara din lume pentru accesul pe siteurile pe care tu vei lucra (Moldova, Italia, Franta, Spania, Anglia sau USA). Poti avea 100% încredere în protectia identitatii pe internet oferita de OkStudio, si astfel ca nici un prieten sau cunoştinţă din România nu o să iti acceseze nici măcar accidental contul.

In al patrulea rand bonusuri si concursuri. Desi in studiourile OkStudio cel mai valoros bonus oferit este profesionalismul, nu scapam nici o ocazie de a ne recompensa suplimentar modelele.

fata bruneta cu ochelari, fes si telefon in mana in fata laptopului

Astfel vei putea beneficia de bonus de ZIUA TA, bonus de WEEKEND, bonus de RECOMANDARE. Concursurile sunt desfasurate ZILNIC, LUNAR si TRIMESTRIAL, premiile fiind pe masura duratei concursului. Prin urmare la un concurs zilnic poti castiga 200$ pe cand la un concurs trimestrial poti castiga chiar si un premiu in valoare de 5000$. Toate aceste premii si bonusuri sunt oferite in parteneriat cu siteurile pe care vei lucra, avand astfel acces la toate promotiile, tombolele si concursurile organizate.

In al cincelea rand independenta mult visata. Un job videochat alaturi de OkStudio te poate ajuta sa devii ceea ce ti-ai dorit mereu, iti poti permite mai mult cu mai putine sacrificii. fata bruneta cu carti in brate la facultateIti poti satisface orice capriciu, iti poti permite orice excursie exotica, orice masina, un apartament, ore interminabile de shopping sau chiar un nou chip, corp cu ajutorul costisitoarelor tratamente si operatii estetice. Toate acestea fara sacrificii, fara a renunta la programul tau, la tabieturile tale, la educatie, la prieteni sau familie. Noi, OkStudio, incurajam echipa de modele videochat sa isi continue si sa isi consolideze educatia si cunostintele, pentru ca acest in acest job videochat inteligenta este cheia catre succes iar charmul personal este drumul.

In al saselea rand si nu ultimul, vom vorbi despre legalitate, un aspect extrem de important in orice activitate desfasurata. In studioul OkStudio, toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii sunt reprezentati corect, prin cadrul unui contract, incasarile sunt la vedere, sumele sunt platite in mod transparent, taxele sunt virate catre stat lunar si anual, astfel ca tu sa fii convinsa ca esti in deplina siguranta. Beneficiezi de asigurare medicala, si vechime, ceea ce poate acum nu inseamna mult, dar la momentul potrivit vor valora cat toti banii din lume. Nu facem compromisuri de nici un fel si nu vrem sa riscam, in nici un fel siguranta colectivului, si a businessului pe care l-am creat. Avantajele unei colaborari legale in domeniul videochat sunt mult mai mari, decat intr-o colaborare "la negru" sau "la gri", primul si cel mai important aspect fiind linistea pe care o ai, ca nimeni nu te poate deranja, sa te intrebe de unde provin banii cu care ti-ai achizitionat o masina, de exemplu, fie ea si la mana a doua. In plus este civic normal si firesc sa activam legal, dorind sa dezvoltam durabil acest business pe o piata care este mereu in schimbare.

In final poti trage singura concluzia acestor beneficii oferite, si cu siguranta vei realiza cat de oportuna poate fi aceasta colaborare cu noi. Nu promitem ceea ce nu putem oferi, dar iti vom oferi totul, atata timp cat exista interes si vointa la mijloc. Probabil stii ca in industrie sunt modele, din Romania, care castiga in medie 25 000 - 40 000$, lunar ?! Da sumele sunt reale, sunt platite in mod legal, si aceste sume se pot atinge prin munca, alaturi de echipa potrivita de manageri, traineri si tehnicieni IT. Imagineaza-ti ce ai putea face cu acesti bani, practic ai putea sa iti achizitionezi o garsoniera in fiecare luna, o masina noua la fiecare 2 saptamani, o transformare corporala compeleta in cel mai scurt timp, sau cat de usor ai putea accesa un credit bancar pentru un vis al tau, cu astfel de venituri, declarate si platite corect si legal.

Depinde doar de tine daca vei lasa visele la stadiul de vis sau le vei transpune in realitate.

Noi iti oferim un mediu de lucru super placut, intr-un colectiv ales cu grija, pentru ca tu sa fii ZEN, si in final sa te poti mandri cu alegerea facuta in ziua in care ai citit aceste randuri.